Partizan cântă imnul campaniei "Let's Do It, Romania!"

Partizan a lansat vineri imnul campaniei "Let's Do It, Romania!", "Ţara mea este model, trebuie doar să crezi în el", informează un comunicat.

122 afișări
Imaginea articolului Partizan cântă imnul campaniei "Let's Do It, Romania!"

Partizan cântă imnul campaniei "Let's Do It, Romania! " (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Scopul imnului este de a aduce proiectul pe buzele tuturor iubitorilor de muzică, care se pot identifica uşor, în acest fel, cu cauza promovată. Imnul poate fi ascultat online şi poate fi preluat de orice post de radio care doreşte să se implice în promovarea proiectului.

Trupa care interpretează imnul este Partizan. Melodia este o adevărată surpriză pentru toţi românii, pentru că nu este deloc una necunoscută. Imnul este o reinterpretare a celebrei "Fata mea", care a devenit "Ţara mea", în noua formulă cu versuri adaptate la ideea proiectului.

Mesajul imnului este unul optimist şi încurajează oamenii să se înscrie la curăţenie, pentru "a face ţara model". "Ne-am gândit cum să ajutăm echipa «Let's Do It, Romania!» şi ne-am dat seama că cel mai bine s-ar potrivi «Fata mea». Este o melodie plină de viaţă, care prinde foarte bine la public", a declarat Artanu, liderul trupei Partizan.

"Let's Do It, Romania" este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune să cureţe deşeurile din toată ţara, din arealele naturale (zonele din afara oraşelor), într-o singură zi - 25 septembrie. România este cea mai mare ţară din Europa care organizează acest proiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici