Păţania unor tineri care au jefuit un magazin cu marijuana. Drogurile au căzut din maşină, lăsând o dâră

Şase hoţi au încercat să fugă de poliţie într-o maşină implicată în jaful unui magazin de marijuana din Santa Rosa, California, fără să ştie că drogurile furate se vărsau pe şosea în urma lor, relatează Fox News.

830 afișări
Imaginea articolului Păţania unor tineri care au jefuit un magazin cu marijuana. Drogurile au căzut din maşină, lăsând o dâră

Păţania unor tineri care au jefuit un magazin cu marijuana. Drogurile au căzut din maşină, lăsând o dâră

Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea, în jurul orei 3:30. Poliţia a fost alertată de jaful petrecut la un magazin de marijuana din centrul oraşului Santa Rosa, California, potrivit Fox News.

Patrula a pornit în urmărirea infractorilor, care au fugit de la locul faptei într-o maşină sedan. Vitezele atinse de autoturismele implicate au depăşit 100 de kilometri pe oră, iar poliţia s-a retras din urmărire din motive de siguranţă. Toţi cei şase suspecţi, despre care poliţia crede că nu se află la prima abatere de acest fel, au reuşit astfel să scape iniţial.

Totuşi, când oamenii legii au răspuns mai târziu la o altă alertă, i-au găsit pe cei şase suspecţi, tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, lângă maşinile încărcate cu marfa furată. Unul dintre bărbaţi a intrat cu autovehiculul pe trotuar şi s-a izbit de o maşină a poliţiei, accidentul cauzând pierderea pachetelor cu marijuana, care au căzut pe şosea în urma fugarilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici