Păţania unui bărbat care a plătit 500 de euro pentru a scrie pe un panou publicitar că îşi caută iubită

Un britanic în vârstă de 30 de ani a plătit 500 de euro pentru a scrie pe un panou publicitar că îşi caută iubită, iar, în primele 24 de ore de la afişarea mesajului său, în centrul oraşului Manchester, acesta a primit oferte de la peste 120 de persoane, potrivit The Mirror.

170 afișări
Imaginea articolului Păţania unui bărbat care a plătit 500 de euro pentru a scrie pe un panou publicitar că îşi caută iubită

Un britanic a plătit 500 de euro pentru a scrie pe un panou publicitar că îşi caută iubită

În vârstă de 30 de ani, Mark Rofe, din Sheffield, Yorkshire, era disperat să îşi găsească iubită, motiv pentru care a ales să îşi plaseze mesajul pe un panou publicitar cu dimensiuni de 3x6 metri.

Mark spune că, în 24 de ore de la afişarea mesajului, a primit oferte de la 124 de persoane.

"Din nefericire, jumătate dintre aceste persoane sunt bărbaţi, dar tot mă simt flatat", a spus acesta.

Bărbatul a explicat că a încercat să îşi caute parteneră şi cu ajutorul aplicaţiilor de dating, dar nu au funcţionat în cazul său, iar apoi a decis să încerce ceva diferit. Celibatar de peste un an, Mark spune că s-a săturat să vadă că toţi prietenii săi au partenere de viaţă.

Manchester este unul dintre cele mai mari oraşe din Marea Britanie şi se estimează că peste 460.000 de şoferi vor vedea panoul zilnic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici