Patricia Kaas a adus "Kabaret"-ul la Bucureşti

Cu o voce guturală, delicios de indecisă între aspru şi catifelat, mademoiselle Patricia Kaas a cântat blues, duminică seară, la Sala Palatului din Bucureşti, în faţa unui public de peste 4.000 de persoane.

130 afișări
Imaginea articolului Patricia Kaas a adus "Kabaret"-ul la Bucureşti

Patricia Kaas a adus "Kabaret"-ul la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Patricia Kaas a intrat pe scenă la ora 20.30 şi, imediat ce reflectoarele au prins-o în lumini, a deschis show-ul "Kabaret" cu celebra piesă "Mon mec à moi", captând din start interesul publicului cu hitul de acum mai bine de 20 de ani, apărut pe albumul său de debut, "Mademoiselle chante...".

La 42 de ani, Kaas nu-şi arată vârsta. Pe lângă energia incredibilă afişată în show-ul de la Bucureşti, cele trei ţinute schimbate de-a lungul spectacolului i-au subliniat silueta subţire, parcă de adolescentă - o rochie neagră obraznic de scurtă, o alta mulată ce-i lăsa un umăr gol, precum şi o pereche de pantaloni din satin gri, la care a asortat doar un sutien negru. A rămas aceeaşi domnişoară care cântă blues.

"Îmi amintesc când am fost aici ultima dată. A fost acum patru-cinci ani", a spus Patricia Kaas celor din sală. "Era foarte cald afară. De fiecare dată când venim, aducem soarele cu noi", a glumit ea. "Vă mulţumesc că sunteţi aici. Am vrut ca acest show să fie un omagiu adus anilor '30 şi femeilor acelei perioade şi, de asemenea, am vrut să vă prezint noile mele cântece. Vă doresc o seară frumoasă", a mai spus artista, înainte de a da drumul spectacolului menit să promoveze cel de-al optulea album al său, "Kabaret".

"Kabaret", "Il me dit que je suis belle", "Mademoiselle chante le blues" au fost piese care nu au lipsit din repertoriul serii. De asemenea, Kaas a prezentat piesa "Une derniére fois", prima pe care artista, în cariera sa de peste 20 de ani, a compus-o singură. Kaas a încheiat show-ul cu "Et s'il fallait le faire", piesa cu care a reprezentat anul acesta Franţa în concursul Eurovision, în care a ocupat locul 8.

Rafinat, feminin şi senzual, spectacolul pe care Kaas l-a prezentat la Bucureşti, alături de o trupă de instrumentişti şi de o dansatoare, a încântat publicul din Capitală, care a fredonat alături de ea refrenele cunoscute, aplaudând cu putere evoluţia cântăreţei.

Spectacolul "Kabaret" îl are ca producător pe Frédéric Helbert, scenografia este semnată de Christophe Martin, iar coregraful este Régis Obadia.

Patricia Kaas s-a născut pe 5 decembrie 1966, în oraşul Forbach, şi este una dintre cele mai de succes cântăreţe franceze din lume. Din punctul de vedere al stilului, muzica ei nu se încadrează în genul şansonetelor franţuzeşti clasice, fiind un amestec de pop, jazz şi şansonete. Artista a vândut peste 16 milioane de discuri pe plan mondial.

(Material realizat de Cristina Mazilu; cristina.mazilu@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici