Patricia Kaas: Am aflat că nu voi putea avea copii

Cântăreaţa franceză Patricia Kaas a anunţat că nu poate avea copii şi a dezvăluit alte câteva secrete din viaţa privată în primul ei volum de memorii, intitulat "L'Ombre de ma voix", lansat de celebra editură Flammarion, pe 23 martie, informează news-de-stars.com.

1641 afișări
Imaginea articolului Patricia Kaas: Am aflat că nu voi putea avea copii

Patricia Kaas: Am aflat că nu voi putea avea copii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu ocazia lansării primului ei volum autobiografic, Patricia Kaas a acordat un interviu în exclusivitate revistei Gala în care a dezvăluit faptul că nu va putea să aibă copii:

"Anul 2010 s-a dovedit a fi plin de încercări. Atât de ordin fizic, cât şi de ordin moral. Mi-am terminat turneul «Kabaret» într-o stare de mare oboseală, iar analizele medicale au relevat faptul că nu voi putea avea niciodată un copil".

Cântăreaţa franceză a dezvăluit că a ales de câteva ori în trecut să avorteze, considerând că "nu se afla într-o dispoziţie amoroasă suficient de avansată" pentru a avea un copil, însă descoperirea recentă a bulversat-o.

"Uneori, gândindu-mă la maternitate, mi-am spus: «Nici nu trebuie să-ţi pese de tatăl copilului». Numai că, atunci când rămâi însărcinată, nu se întâmplă deloc aşa şi chiar îţi pasă de el. Atunci când află că aşteaptă un copil, unele femei simt o mare bucurie, altele doar o stare de nesiguranţă. În ceea ce mă priveşte, ori nu eram cu persoana potrivită ori nu era momentul cel mai potrivit. Mi s-a întâmplat ca un bărbat să-mi ceară să păstrez copilul, dar în mintea mea făcusem deja o alegere clară. Lucrurile astea pot părea şocante. Însă de la vârsta de 20 de ani mă descurc singură în viaţă. Chiar dacă nu voi mai putea să rămân însărcinată, nu regret alegerile pe care le-am făcut până acum", a declarat artista.

Atunci când a aflat acest lucru, Patricia Kaas a fost "tulburată timp de multe ore" şi a mărturisit că a fost cu adevărat şocată:

"Am aflat că nu voi mai putea să am un copil, atunci când tocmai începusem să deschid acest capitol. A fost ca o palmă pe care am primit-o. Am simţit-o ca pe o nedreptate, pentru că duc o viaţă sănătoasă, nu beau, nu fumez, nu mă droghez. Acest lucru m-a enervat cel mai mult. Credeam că voi putea alege eu însămi momentul când voi deveni mamă, dar iată nu a fost aşa, pentru că natura decide acest lucru. Pentru moment, încerc să nu sufăr prea mult. Dacă voi întâlni pe cineva, poate că el va avea deja copii. Dacă nu, poate că vom adopta".

Dorinţa cântăreţei de a deveni mamă nu a dispărut, artista având în vedere posibilitatea de a adopta un copil:

"Când am rămas însărcinată, atunci nu puteam să păstrez copilul. Acum, dacă am posibilitatea să salvez un copil nefericit de undeva din lume... de fapt, nu ştiu".

Mai întâi însă, Patricia Kaas ar prefera să descopere un partener de care să se îndrăgostească:

"Astăzi, mă simt pregătită pentru a trăi o nouă poveste frumoasă. Chiar dacă va trebui să provoc lucrurile. Bărbaţii pe care i-am menţionat în autobiografia mea sunt aceia care mi-au marcat viaţa, în bine sau în rău. Adeseori, e adevărat, am fost atrasă de bărbaţi care aveau o slăbiciune sau defecte". În acest volum biografic, cântăreaţa a declarat, totodată, că nu l-a iertat niciodată pe acela care a fost prima ei dragoste, care i-ar fi făcut "multe răutăţi ".

Patricia Kaas a făcut şi câteva confidenţe despre relaţia ei cu Alain Delon:

"Era mai în vârstă decât mine, avea deja o anumită experienţă. Mi se părea că era atât de frumos...Însă nu voiam în niciun caz să stric complicitatea care se stabilise între noi, nici chiar pentru un sărut! În acelaşi timp, el mi-a spus această frază, pe cât de dreaptă pe atât de teribilă atunci când o auzi: «Succesul... îl vei plăti prin singurătate». Între noi a fost o poveste de dragoste, a noastră, trăită în felul nostru". De altfel, ea a înţeles foarte repede ceea ce voia să spună celebrul actor atunci când vorbea de singurătate: "Sunt o natură pozitivă, însă în viaţa mea există şi momente de solitudine".

De cealaltă parte, tabloidul CanCan sugerează că artista franceză ar fi mărturisit în autobiografia ei că a avut o relaţie şi cu milionarul român Remus Truică, fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase. Artista a susţinut un concert privat în vara anului trecut la aniversarea milionarului român, în vila acestuia din Snagov, potrivit tabloidului.

La vârsta de 44 de ani, după ce a vândut peste 16 milioane de albume în lume, Patricia Kaas pare mai împlinită ca niciodată, fiind dornică să meargă înainte şi să îşi întemeieze o familie.

În octombrie 2012, ea va lansa un album în memoria celebrei Edith Piaf, în care va relua unele dintre cele mai renumite piese ale ei. Albumul se va intitula "Kaas chante Piaf", va fi urmat de un turneu în 45 de ţări şi va marca semicentenarul morţii cântăreţei Edith Piaf. Patricia Kaas va putea fi văzută în curând şi pe marile ecrane, alături de Pierre Richard, în filmul "Noir Désert".

Patricia Kaas a concertat la Bucureşti în iunie 2009, la Sala Palatului, într-un spectacol intitulat "Kabaret". Ea a mai concertat în Capitală în iunie 2004.

Patricia Kaas s-a născut pe 5 decembrie 1966, în oraşul Forbach, şi este una dintre cele mai de succes cântăreţe franceze din lume. Din punct de vedere al stilului, muzica ei nu se încadrează în genul şansonetelor franţuzeşti clasice, fiind un amestec de pop, jazz şi şansonete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici