Patricia Kaas revine la Bucureşti pe 23 iunie 2013, cu albumul "Kaas Chante Piaf". Ce preţ au biletele la concert - VIDEO

Cântăreaţa Patricia Kaas revine la Bucureşti pe 23 iunie 2013, la Sala Palatului, unde va susţine un concert în care va interpreta piesele de pe cel mai recent album al său - "Kaas Chante Piaf", informează Project Events.

311 afișări
Imaginea articolului Patricia Kaas revine la Bucureşti pe 23 iunie 2013, cu albumul "Kaas Chante Piaf". Ce preţ au biletele la concert - VIDEO

Patricia Kaas revine la Bucureşti pe 23 iunie 2013, cu albumul "Kaas Chante Piaf". Ce preţ au biletele la concert

Concertul programat în Bucureşti face parte din turneul de promovare a albumului "Kaas Chante Piaf", lansat pe 5 noiembrie pentru a comemora 50 de ani de la moartea marei artiste Edith Piaf.

Pe 23 iunie 2013, Patricia Kass urcă pe scena Sălii Palatului din Bucureşti să aducă tributul său pentru Edith Piaf, cântând live în faţa fanilor români melodii precum "Non, Je Ne Regrette Rien", "Paris", "Padam, Padam", "Milord" şi multe altele.

Turneul început odată cu lansarea albumului cuprinde peste 45 de ţări şi se va încheia la sfârşitul anului 2013.

Născută în 1966 în Forbach - un oraş din nord-estul Franţei, într-o familie simplă, Patricia Kaas a crescut ascultând piesele inegalabilei Edith Piaf, muzică ce mai târziu a determinat-o să îşi construiască propria carieră. Celebră şi adulată în toată lumea, cu o carieră impresionantă de peste 25 de ani, Patricia Kaas a realizat un material discografic de excepţie pentru a aduce un tribut în stil propriu legendarei Edith Piaf.

În 1988, odată cu lansarea primului său album, Patricia Kaas creează o tendinţă cu melodii precum "Mon mec a moi" şi "Mademoiselle chante le blues" şi îşi câştigă astfel milioane de fani. În acelaşi an câştigă premiul Victoires de la Musique, cel mai important trofeu acordat anual în muzica franceză.

Lansarea albumului "Kabaret", în 2008, o propulsează în carieră, iar succesul său depăşeşte toate graniţele. Albumul a fost vândut în peste 47 de ţări, iar numărul de copii vândute a depăşit 16 milioane.

Patricia Kaas a cochetat şi cu marele ecran, în 2002 primind primul său rol important - în filmul "And now... Ladies & Gentlemen". În 2011 îşi lansează cartea autobiografică "L'Ombre de ma Voix" (În umbra vocii mele), ce a stârnit controverse în România.

Pentru concertul Patriciei Kaas, preţurile biletelor sunt următoarele: 350 de lei (categoria VIP), 300 de lei (categoria 1), 250 de lei (categoria 2), 200 de lei (categoria 3), 150 de lei (categoria 4), 100 de lei (categoria 5).

Pentru toţi cei care doresc să o asculte live pe Patricia Kaas, interpretând într-o manieră originală piesele nemuritoare ale inegalabilei Edith Piaf, biletele vor fi puse în vânzare luni şi vor putea fi achiziţionate din magazinele Biletoo din Unirea Shopping Center (parter) şi din incinta Cinema Patria, magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro şi EVENTIM.ro.

Concertul "Patricia Kaas - Kaas Chante Piaf" este un eveniment organizat de Project Events.

Patricia Kaas a concertat la Bucureşti în iunie 2009, la Sala Palatului, într-un spectacol intitulat "Kabaret". Ea a mai concertat în Capitală în iunie 2004.

De asemenea, ea a susţinut un recital la ziua de naştere a omului de afaceri Remus Truică, în 2010. Ulterior, s-a produs foarte mediatizata despărţire a Irinei Truică de soţul ei, Remus Truică, în urma unei infidelităţi pe care acesta ar fi avut-o cu cântăreaţa Patricia Kaas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici