Patrick Stewart, în vârstă de 75 de ani, a jucat pentru prima dată într-o scenă nud

Actorul Patrick Stewart, în vârstă de 75 de ani, care a devenit celebru graţie rolului căpitanului Jean-Luc Picard din serialul "Star Trek", a jucat prima scenă nud din îndelungata sa carieră în noul serial "Blunt Talk", care va avea premiera pe 22 august, la televiziunea americană Starz.

643 afișări
Imaginea articolului Patrick Stewart, în vârstă de 75 de ani, a jucat pentru prima dată într-o scenă nud

Patrick Stewart (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Actriţa Elisabeth Shue este norocoasa doamnă care îl ajută pe Patrick Stewart să îşi "piardă virginitatea" pe micul ecran în noul serial "Blunt Talk", potrivit contactmusic.com.

Într-o carieră care s-a întins pe o perioadă de 50 de ani, veteranul actor Patrick Stewart nu a apărut niciodată într-o scenă nud până în prezent. Actorul speră însă că regizorii vor fi atât de impresionaţi de calităţile sale, încât îi vor cere să apară din nou în această postură.

"Am avut o existenţă perfect normală din punct de vedere sexual, însă aceasta a fost prima mea scenă de sex în faţa camerei de filmat. Cred că este un indiciu în privinţa muncii pe care am depus-o şi în privinţa lucrurilor pe care nu le-am făcut", a declarat Patrick Stewart pentru site-ul britanic WENN.

El a mai spus că a fost norocos că a trebuit să joace în această scenă alături de "frumoasa şi talentata actriţă Elisabeth Shue". "A fost o experienţă plăcută", a mai spus Patrick Stewart.

Stewart a precizat că nu a fost considerat un actor romantic, însă speră că după experienţa din serialul "Blunt Talk" această perspectivă să se schimbe.

Devenit celebru graţie rolului căpitanului Jean-Luc Picard din serialul "Star Trek", actorul britanic Patrick Stewart a putut fi văzut în ultimii ani în toate filmele din franciza "X-Men", în rolul Profesorului Charles Xavier, cunoscut ca Profesor X, pe care l-a reluat şi în cea mai recentă producţie a francizei, "X-Men: Viitorul este trecut", de Bryan Singer.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici