Paul McCartney, pe primul loc în clasamentul celor mai bogaţi milionari din industria muzicală britanică. TOP 10

Cântăreţul Paul McCartney ocupă primul loc în topul celor mai bogaţi milionari din industria muzicală britanică, întocmit de publicaţia Sunday Times, potrivit căreia fostul solist al trupei The Beatles ar avea, împreună cu soţia sa, Nancy Shevell, o avere estimată la 935 de milioane de euro.

1090 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney, pe primul loc în clasamentul celor mai bogaţi milionari din industria muzicală britanică. TOP 10

Paul McCartney, pe primul loc în clasamentul celor mai bogaţi milionari din industria muzicală britanică. TOP 10

Astfel, Paul McCartney se află pe primul loc în Topul 40 al muzicienilor milionari din Marea Britanie, devansându-i pe compozitorul Andrew Lloyd Webber (844 de milioane de euro), trupa U2 (649 de milioane de euro), cântăreţul Elton John (342 de milioane de euro) şi rockerul Mick Jagger (296 de milioane de euro).

Topul 10 este completat de Keith Richards (279 de milioane de euro), Olivia şi Dhani Harrison (262 de milioane de euro), Ringo Starr (251 de milioane de euro), Michael Flatley (230 de milioane de euro) şi Sting (216 milioane de euro).

Adele, cu 159 de milioane de euro, este cel mai bogat tânăr muzician britanic - cu vârsta sub 30 de ani -, fiind urmată în top de Ed Sheeran (91 de milioane de euro) şi de Harry Styles (57 de milioane de euro).

Robert Watts, realizatorul topurilor Sunday Times, a declarat: "De mulţi ani, topurile noastre cu milionari din muzică sunt dominate de artişti în vârstă, precum Rolling Stones şi Sir Elton John, care au un public mai matur, capabil să plătească sume mari pentru a-şi asculta preferaţii".

"În ultimii ani, unele dintre cele mai mari creşteri au fost înregistrate de artişti tineri, precum Ed Sheeran, Adele şi Calvin Harris", a mai spus jurnalistul, care a explicat că averile acestora au crescut rapid datorită vânzărilor pe servicii de streaming, online şi din contracte de publicitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici