Paula Monica Mitrache, sigura artistă româncă invitată la Festivalul de la Sanremo, revine cu un hit de vară

  • În 2004, Paula a cucerit inimile italienilor cu cover-ul „Dragostea din Tei” al trupei O-Zone.
  • Deşi a continuat să cânte în limba maternă, artista este cea mai cunoscută cântăreaţă româncă din Italia.
  • Noua piesă, „Respira” a pornit cu 15.000 de vizualizări în prima săptămână de lansare.
739 afișări
Imaginea articolului Paula Monica Mitrache, sigura artistă româncă invitată la Festivalul de la Sanremo, revine cu un hit de vară

Paula Monica Mitrache, sigura artistă româncă invitată la Festivalul de la Sanremo, revine cu un hit de vară

În urmă cu 16 ani, Paula Monica Mitrache  cucerea  topurile şi discotecile din Italia sub pseudonimul “Haiducii”.  

Ea este singura româncă invitată să cânte la celebrul Festival de muzică Sanremo. Piesa Dragostea din tei continuă să o identifice şi azi pe piaţa muzicală din peninsulă chiar dacă a lansat şi alte şlagăre. Acest lucru este confirmat de DJ Andrea pe care l-am întâlnit la Roma.

Pandemia i-a dat ocazia Paulei să pregătească o nouă piesă care este un joc de cuvinte între limbile română şi italiană. Videoclipul piesei “Respira” a fost filmat în cariera de bauxită din oraşul Otranto, exact în tocul Italiei.

Paula Mitrache s-a născut la Bucureşti dar trăieşte de 26 de ani între insula Sardinia şi regiunea Puglia, din sudul Italiei.

„Eu cred că această piesă a apărut în sufletul meu nu numai ca text dar şi ca melodie. A apărut într-un moment extrem de important, poate şi pentru alte persoane pentru cei care am trăit ultimele luni şi care am simţit că viaţa nu este doar aşa, una passeggiata, cum zic  italienii şi că ar fi bine la un moment dat să ne oprim, să ne ascultăm ceea ce ne dorim cel mai mult”, a spus Paula Mitrache.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici