„Pe aripile vântului”: Pasagerii aflaţi la bordul unui balon cu aer cald au trecut prin momente terifiante | VIDEO

O plimbare cu balonul s-a transformat într-o adevărată peripeţie la o grădină zoologică din California, Statele Unite. Pasagerii aflaţi la bord au fost „scuturaţi” violent, din cauza vântului puternic, relatează postul de ştiri din San Diego, KGTV.

781 afișări
Imaginea articolului „Pe aripile vântului”: Pasagerii aflaţi la bordul unui balon cu aer cald au trecut prin momente terifiante | VIDEO

Purtaţi de vânt: Pasagerii la bordul unui balon cu aer cald au trecut prin momente terifiante VIDEO

Un vizitator al grădinii zoologice a filmat incidentul, balonul fiind „scuturat” violent prin aer şi aproape lovindu-se de nişte copaci. Călătorii, printre care o mamă şi copiii săi, nu au fost răniţi, iar balonul a aterizat eventual în siguranţă, susţin reprezentanţii grădinii zoologice.

Aceştia spun că de obicei călătoriile cu balonul sunt suspendate când vântul atinge viteze mai mari de 45 kilometri la oră, dar angajaţii grădinii zoologice nu erau pregătiţi pentru aceste rafale neaşteptate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici