Pedeapsă inedită pentru cei care nu poartă mască în Java. Oamenii sunt puşi să sape morminte pentru victimele COVID-19

  • Oamenii care refuză să poarte o mască sunt obligaţi să sape o groapă pentru victimele Covid-19 ca pedeapsă în insula Java din Indonezia.
  • Cei ce nu poartă mască în estul insulei Java din Indonezia sunt puşi să sape morminte pentru victimele coronavirusului ca pedeapsă, relatează Daily Mail
1082 afișări
Imaginea articolului Pedeapsă inedită pentru cei care nu poartă mască în Java. Oamenii sunt puşi să sape morminte pentru victimele COVID-19

Pedeapsă inedită pentru cei care nu poartă mască în Java. Oamenii sunt puşi să sape morminte pentru victimele COVID-19

Opt persoane care au refuzat să poarte măşti de faţă în Gresik au fost obligate să sape morminte la un cimitir public din satul Ngabetan.

Şeful districtului Cerme, Suyono, a spus: „Există doar trei gropari disponibili în acest moment, aşa că m-am gândit că aş putea să îi pun pe aceşti oameni să lucreze cu ei".

„Sperăm că acest lucru va descuraja încălcarea regulilor”, a declarat el pentru Tribun News.

Numărul cazurilor Covid-19 continuă să crească în Indonezia, determinând autorităţile locale să consolideze măsurile de siguranţă.

Locuitorii din diferite regiuni care ignoră noile protocoale sunt supuşi amenzilor sau serviciilor comunitare ca pedeapsă prin lege.

Indonezia a înregistrat peste 3500 de cazuri ieri , ducând numărul total de cazuri de când pandemia a început la 218.382.

Autorităţile au găsit în ultimele luni diferite modalităţi „creative” de a încuraja oamenii să poarte măşti. Printre acestea s-au numărat şi pedepse "ciudate" precum pedepsirea celor care nu poartă mască prin punerea acestora într-un sicriu deschis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici