Pedeapsa primită de un tânăr care, beat fiind, i-a dat o palmă peste posterior unui poliţist

Bradley Richmond, un tânăr britanic în vârstă de 23 de ani, a fost judecat după ce lovit, beat fiind, cu palma peste fund un poliţist, transmite publicaţia The Northern Echo.

10298 afișări
Imaginea articolului Pedeapsa primită de un tânăr care, beat fiind, i-a dat o palmă peste posterior unui poliţist

Pedeapsa primită de un tânăr care, beat fiind, i-a dat o palmă la fund unui poliţist

Înainte de a comite acest gest, Richmond a făcut mai multe gesturi obscene din şolduri către cei doi poliţişti, care se aflau în patrulă în oraşul Darlington. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 3 dimineaţa, în vară, dar cazul a fost judecat zilele trecute.

Poliţistul a declarat că s-a simţit „lezat”.

Din fericire pentru Richmond, pedeapsa dată de judecător nu a fost foarte grea. Tânărul trebuie să plătească o amendă de 112 lire sterline. Mai mult, trebuie să-i plătească poliţistului o compensaţie de 25 de lire sterline şi instanţei chletuieli de judecată de 85 de lire sterline.
 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici