Pedeapsa riscată de soţia unui fotbalist ucrainean, după ce şi-a arătat lenjeria intimă în timp ce cânta imnul naţional. VIDEO

Soţia fotbalistului internaţional Mykola Moroziuk ar putea risca puşcăria pentru că a cântat imnul naţional al Ucrainei în timp ce îşi afişa lenjeria intimă, potrivit spuselor unui avocat. Irina Moroziuk a postat controversatul filmuleţ în data de 1 februarie, a relatat Russia Today.

7435 afișări
Imaginea articolului Pedeapsa riscată de soţia unui fotbalist ucrainean, după ce şi-a arătat lenjeria intimă în timp ce cânta imnul naţional. VIDEO

Pedeapsa riscată de soţia unui fotbalist ucrainean, după ce şi-a arătat lenjeria intimă în timp ce cânta imnul naţional. VIDEO

Videoclipul o înfăţişează pe Irina Moroziuk purtând o pereche de pantaloni din care i se întrezăreşte lenjeria intimă, culorile alese de femeie reprezentând steagul ucrainean, potrivit Russia Today. Moroziuk se filmează în oglindă, cântând imnul naţional, acţiune considerată de mulţi drept nepotrivită cu vestimentaţia.
 
Conform spuselor avocatului ucrainean Yuriy Yurchenko, ea ar putea risca până la trei ani de închisoare pe motiv de abuz de simboluri ale statului. „Conform articolului 338 din Codul penal al Ucrainei, abuzul de simboluri ale statului este pedepsit cu o amendă de până la 50 de venituri minime scutite de taxe, sau cu arest pentru o perioadă de la 6 luni, până la 3 ani”
 
Până în prezent nu au fost aduse acuzaţii împotriva lui Moroziuk, faimoasă pentru apariţiile sale excentrice şi pentru activitatea din mediul online. Soţul ei joacă pentru echipa turcească Çaykur Rizespor.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici