Pepe cere în instanţă despăgubiri Oanei Zăvoranu pentru afirmaţiile făcute la adresa lui - VIDEO

Pepe solicită despăgubiri de 100.000 de lei Oanei Zăvoranu pentru declaraţiile defăimătoare la adresa sa, Judecătoria sectorului 1 Bucureşti stabilind ca termen de judecată al cererii data de 18 noiembrie.

128 afișări
Imaginea articolului Pepe cere în instanţă despăgubiri Oanei Zăvoranu pentru afirmaţiile făcute la adresa lui - VIDEO

Pepe cere în instanţă despăgubiri Oanei Zăvoranu pentru afirmaţiile făcute la adresa lui (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit www.stirileprotv.ro, cântăreţul Pepe (Ionuţ Pascu) consideră că afirmaţiile soţiei sale i-au lezat imaginea.

Mai mult, el depus o plângere la Secţia 10 Poliţie, pentru distrugere, reclamaţie care vine după ce vedeta Oana Zăvoranu a strâns toate bunurile din locuinţa conjugală pe care a părăsit-o.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Ionuţ Pascu a depus, luni, plângerea la Secţia 10 Poliţie "împotriva soţiei sale şi a altor persoane necunoscute care au ajutat-o".

Poliţiştii au mers, luni, la locuinţa din strada Călăraşi, din sectorul 3 Bucureşti, pentru a face constatarea la faţa locului şi a ridica probe, urmând a fi audiaţi martori, Oana Zăvoranu şi alte persoane.

În 10 martie, Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ de Ionuţ Pascu, la Judecătoria Sectorului 3, ea afirmând că, deşi s-au iubit, nu mai este nicio şansă de împăcare. "Undeva în sufletul meu îl mai iubesc. Ceea ce m-a deranjat cel mai mult a fost laşitatea, pe care nu o recunosc la acest bărbat pe care eu îl ştiam curajos", a spus Oana Zăvoranu pe 10 martie, la ieşirea din judecătorie, precizând că "viaţa merge înainte".

Video Stirileprotv.ro

Referitor la divorţ, ea a spus atunci că nu este nici pe departe un motiv de bucurie, situaţie întâlnită în cazul "oricărui cuplu care s-a iubit foarte mult". "Nu există nicio şansă de împăcare. Cred că şi el (Pepe - n.r.) simte la fel. Presupun, nu pot vorbi în numele lui", a declarat Oana Zăvoranu. "Pepe şi-a dorit foarte mult un copil, dar cred că sunt mai multe adunate, nu este o vină capitală din acest motiv", a mai spus Oana Zăvoranu.

Relaţia dintre Oana Zăvoranu şi Pepe a durat opt ani. Ei s-au căsătorit în anul 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici