Pepe şi soţia sa, Raluca, au devenit părinţii unei fetiţe

Pepe şi soţia sa, Raluca, au devenit părinţii unei fetiţe, care s-a născut miercuri dimineaţă şi a primit numele Maria, a declarat pentru MEDIAFAX cântăreţul, precizând că atât mama, cât şi copilul se simt bine.

1827 afișări
Imaginea articolului Pepe şi soţia sa, Raluca, au devenit părinţii unei fetiţe

Pepe şi soţia sa, Raluca, au devenit părinţii unei fetiţe, pe nume Maria (Imagine: Razvan Iosif / MediafaxFoto)

Raluca era programată să nască prin cezariană miercuri, în jurul orei prânzului, însă contracţiile au început dis de dimineaţă şi cuplul a mers la spital. Soţia lui Pepe a născut în câteva minute, prin cezariană, iar acesta a filmat naşterea.

Astfel, fetiţa, care a primit numele Maria, fiind născută de Sfânta Maria, a venit pe lume la ora 8.55. Bebeluşul cântăreşete 3,360 kilograme, măsoară 52 de centimetri în lungime şi a primit nota 10 la naştere. "Şi ea şi Raluca sunt bine", a mai spus Pepe.

Maria este primul copil al cântăreţului Ionuţ Pascu (Pepe) şi al Ralucăi, care s-au căsătorit pe 18 aprilie anul acesta.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici