Per Gessle de la Roxette a vizitat Clujul înaintea concertului de diseară de pe Cluj Arena

Per Gessle, unul dintre componenţii trupei Roxette - care va concerta, joi seară, pe Cluj Arena - a vizitat centrul municipiului Cluj-Napoca, el arătându-se încântat de oraş, iar fotografii din timpul acestei plimbări au fost postate pe pagina formaţiei de pe un site de socializare.

1856 afișări
Imaginea articolului Per Gessle de la Roxette a vizitat Clujul înaintea concertului de diseară de pe Cluj Arena

Per Gessle (Imagine: Facebook)

Potrivit unor surse din staff-ul formaţiei Roxette, Per Gessle s-a plimbat, joi, prin centrul municipiului Cluj-Napoca, el arătându-se încântat de oraş.

Conform surselor citate, Marie Fredriksson nu l-a însoţit, întrucât "îşi păstrează energia" pentru concert.

De altfel, pe pagina formaţiei de pe site-ul de socializare Facebook au fost postate fotografii din timpul plimbării acestuia prin centrul oraşului, alături de alte persoane din staff-ul trupei.

Astfel de fotografii sunt făcute în Piaţa Muzeului şi pe Bulevardul Eroilor, în faţa unui panou publicitar care anunţa concertul Roxette de joi seară, fiind postat şi un filmuleţ.

"A typical Cluj street corner visited by Swedish musicians!" (Un colţ de stradă specific Clujului vizitat de muzicienii suedezi"- n.r.) şi "The mighty poster in Cluj" ("Marele poster din Cluj" - n.r.) sunt câteva dintre mesajele care însoţesc fotografiile.

"Am aterizat în Cluj, aici este timp de vară cu adevărat. Ne place asta. Îi salutăm pe toţi cei care ne-au aşteptat la aeroport, hotel, scuze pentru că nu am dat autografe şi nu am făcut fotografii aşa târziu. Ne vedem cu toţii diseară. Va fi mare, mai mare, cel mai mare concert", mai scrie pe pagina de facebook a trupei.

Zeci de fani i-au aşteptat, în noaptea de miercuri spre joi, pe cei doi membri ai trupei Roxette, atât la Aeroportul Cluj-Napoca, cât şi la hotelul la care sunt cazaţi.

Roxette au ajuns la Cluj la miezul nopţii, cu o cursă de linie, de la Munchen.

Fanii din România, dar şi din Ungaria, Italia şi Germania i-au asaltat pe Marie Fredriksson şi Per Gessle de când au coborât din avion. Fanii purtau tricouri imprimate, aveau "Roxett" tatuat pe corp sau scris pe cap, steaguri şi cadouri pentru idolii lor şi au cântat piesele formaţiei.

Câţiva fani români i-au aşteptat pe cei doi cu o sticlă de vin vechi din '59, anul în care s-a născut Per Gessle, dar cei doi nu s-au oprit pentru a primi cadoul.

Fanii i-au aşteptat pe membrii trupei Roxette şi la hotel, cu toate că organizatorii au încercat să păstreze secret locul în care vor fi cazaţi artiştii.

Peste 20.000 de spectatori sunt aşteptaţi, joi seară, la concertul Roxette de la Cluj-Napoca, fiind epuizate biletele la peluză şi la sectoarele VIP şi Golden Circle, anunţau, miercuri, organizatorii evenimentului.

Cei doi componenţi ai trupei Roxette, Per Gessle şi Marie Fredriksson, au transmis un mesaj fanilor care vor participa la concert, în care au spus că abia aşteaptă spectacolul din Cluj-Napoca, "inima Transilvaniei".

Ordinea şi liniştea publică vor fi asigurate de aproape 300 de jandarmi, poliţişti şi poliţişti locali, traficul rutier în zona stadionului urmând să fie restricţionat pe anumite străzi.

Potrivit organizatorilor, în incinta Cluj Arena nu va fi permis accesul cu sticle, inclusiv cu sticle de parfum peste 100 de mililitri şi deodorante, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale sau aparate de înregistrare audio-video.

De asemenea, nu va fi permis accesul spectatorilor nici cu umbrele, în caz de ploaie, acestora fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

Concertul Roxette va avea loc, joi, de la ora 21.15, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, în deschidere urmând să cânte trupele Les Elephants Bizarres şi Grimus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici