Pericol de moarte în saună. Un bărbat a recreat din greşeală o „armă chimică folosită în Primul Război Mondial”

  • Un bărbat spune că a recreat din greşeală o „armă chimică folosită în Primul Război Mondial” într-o saună
  • Ar fi pus în pericol starea de sănătate şi chiar viaţa mai multor oameni
2020 afișări
Imaginea articolului Pericol de moarte în saună. Un bărbat a recreat din greşeală o „armă chimică folosită în Primul Război Mondial”

Sursa: Profimedia Images

Acesta a povestit că, după un antrenament, s-a hotărât să încerce sauna sălii de fitness, care era la acel moment destul de aglomerată. Alte cinci persoane se aflau deja înăuntru. 
 
Bărbatul a spus că după 10-15 minute abia simţea că transpiră, aşa că a turnat apă deasupra sistemului de încălzire cu roci, pentru a avea parte de „temperaturi de saună”. Şi celelalte persoane ar fi fost de acord cu ideea.
 
A ieşit din cameră şi a adus o găleată cu apă din piscina situată alături. Problema a fost că apa conţinea clor, motiv pentru care toţi cei aflaţi în saună au simţit imediat că îi ustură ochii şi plămânii din cauza aburilor toxici. 
 
„Am început să respirăm greu şi să tuşim. Ne-am grăbit cu toţii să ieşim , dar uşa era destul de mică şi s-a creat haos.” Bărbatul a adăugat că acasă şi-a dat seama că a recreat o „armă chimică folosită în Primul Război Mondial”.
 
Povestea acestuia nu i-a impresionat pe unii utilizatori ai reţelelor sociale, care l-au acuzat că exagerează. Comentariile internauţilor au fost, în cea mai mare parte, critici sau glume la adresa „inventatorului periculos”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici