Peste 3.000 de turişti, aşteptaţi la Straja, unde va avea loc "Cupa Dragobete" la schi şi snowboard

Peste 3.000 de turişti sunt aşteptaţi, la sfârşitul acestei săptămâni, în staţiunea hunedoreană Straja, unde sâmbătă va avea loc "Cupa Dragobete" la schi alpin şi snowboard.

214 afișări
Imaginea articolului Peste 3.000 de turişti, aşteptaţi la Straja, unde va avea loc "Cupa Dragobete" la schi şi snowboard

Peste 3.000 de turişti, aşteptaţi la Straja, unde va avea loc "Cupa Dragobete" la schi şi snowboard (Imagine: Ghita Porumb/Arhiva Mediafax Foto)

Peste o sută de cupluri sunt aşteptate, sâmbătă, pe pârtia Platoul Soarelui din staţiunea montană Straja, unde va avea loc "Cupa Dragobete", un concurs sincron de schi alpin şi snowboard.

Potrivit administratorului complexului "Platoul Soarelui", Angela Huda, concursul se va desfăşura pe trei secţiuni.

"Va fi un concurs pentru elevi şi adolescenţi, unul pentru adulţi şi unul pentru profesionişti, ultima categorie fiind pentru salvamontişti, monitori de schi şi pentru schiori de performanţă. Se înscriu cupluri sau părinte şi copil. Fiecare dintre membrii echipei va coborî pe pârtie în slalom şi se vor aduna timpii. Echipa care va obţine cei mai buni timpi va fi desemnată câştigătoare. Vor fi premii în echipamente sportive, dulciuri pentru elevi şi băuturi alcoolice pentru adulţi, dar şi camere web", a declarat Angela Huda.

În total, peste 3.000 de turişti sunt aşteptaţi, la sfârşit de săptămână, în staţiunea montană Straja, din Valea Jiului, unde locurile de cazare sunt deja rezervate în mare parte, gradul de ocupare fiind de peste 90 la sută.

"Aşteptăm peste 3.000 de turişti în acest sfârşit de săptămână, mai ales că zăpada este bună pentru schiat. Cei mai mulţi dintre turişti şi-au făcut rezervări din timp, mai ales că este Dragobetele şi mulţi îndrăgostiţi vor să sărbătorească pe pârtii", a declarat administratorul vilei Alpin din Straja, Mihăiţă Dumitraşcu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici