Peste 30 de oameni au fost arestaţi pentru diferite infracţiuni, în timpul unui concert Guns N'Roses

Peste 30 de oameni au fost arestaţi în seara de 23 iulie, pentru diferite infracţiuni precum posesie de marijuana, agresiuni fizice sau comportament violent, în timpul unui concert Guns N'Roses care a avut loc pe stadionul MetLife din East Rutherford, New Jersey, informează BBC.

234 afișări
Imaginea articolului Peste 30 de oameni au fost arestaţi pentru diferite infracţiuni, în timpul unui concert Guns N'Roses

Peste 30 de oameni au fost arestaţi pentru diferite infracţiuni, în timpul unui concert Guns N'Roses

Poliţia din New Jersey a declarat pentru postul de local de radio NJ 105.1 că cel puţin 11 oameni au fost arestaţi pentru diferse infracţiuni în timpul unui concert susţinut pe MetLife Stadium din East Rutherford, sâmbătă, 23 iulie. Alte nereguli includ hărţuiri, comportament violent, atacarea unui ofiţer de poliţie şi alte delicte.

Trupa se afla în timpul unui concert pe stadionul american, cu un public de aproximativ 55.000 de oameni, ca parte a Turneului Not In This Lifetime. Concertul i-a reunit pe vocalistul Axl Rose, chitaristul Slash şi basistul Duff McKagan pentru prima oară în ultimii 20 de ani.

În New Jersey, infracţiuni sunt considerate şi delicte precum susţinerea, provocarea sau angajarea unei persoane în anumite comportamente criminale, cu intenţia de a facilita sau de a contribui la comiterea unei infracţiuni.

Agentul de poliţie Gregory Williams, purtător de cuvânt al Poliţiei Statului New Jersey, a declarat că o femeie în vârstă de 30 de ani a fost arestată în timpul evenimentului şi acuzată cu infracţiunea de atac deosebit de grav asupra unui ofiţer de poliţie. Aceasta a rămas în detenţie duminică seară.

Agentul de poliţie Williams a declarat pentru postul de radio NJ 101.5 că au mai avut loc mai multe arestări în timpul concertului pentru fapte precum posesie de marijuana sau agresiuni fizice.

Membrii Guns N' Roses au susţinut al doilea spectacol duminică, pe MetLife Stadium, cu o capacitate de maximum 50.000-55.000 de oameni.

Potrivit site-ului local de ştiri WickedLocal.com, doi angajaţi ai Gillette Stadium au fost arestaţi şi acuzaţi de spargerea unei maşini a unui coleg de serviciu în timpul concertului Guns N' Roses, susţinut în Foxborough, marţea trecută, pe 19 iulie.

La concertul de miercuri, 20 iulie, al trupei, de pe acelaşi stadion, au participat 21.700 de oameni şi au avut loc mai multe arestări.

Formaţia californiană Guns N' Roses a fost fondată în 1985, la Los Angeles. Trupa a lansat până în prezent albumele "Appetite for Destruction" (1987), "G N' R Lies" (1988), "Use Your Illusion I" (1991), "Use Your Illusion II" (1991), "The Spaghetti Incident?" (1993) şi "Chinese Democracy" (2008).

Guns N' Roses a vândut peste 100 de milioane de copii ale albumelor sale pe plan mondial. Fiecare material discografic al grupului a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al trupei este "Appetite For Destruction", cu peste 38 de milioane de exemplare, la nivel mondial.

După destrămare, Axl Rose a obţinut în justiţie dreptul de a folosi numele trupei, a lansat "Chinese Democracy", şi a continuat să susţină turnee cu grupul sub acelaşi nume. Dintre vechii membri ai formaţiei, doar Dizzy Reed a colaborat în continuare cu Axl Rose.

Până de curând, trupa Guns N' Roses era formată din Axl Rose (vocal, pian), Dizzy Reed (clape, pian, sintetizator, backing vocals), Tommy Stinson (chitară bas, backing vocals), Chris Pitman (clape, backing vocals), Richard Fortus (chitară), Frank Ferrer (baterie, percuţie), Ron "Bumblefoot" Thal (chitară) şi DJ Ashba (chitară). Thal şi Ashba au părăsit formaţia în 2014, respectiv 2015.

Guns N' Roses a concertat în România, în septembrie 2010, la complexul Romexpo din Capitală, dar şi în cadrul festivalului Rock the City, în iulie 2012, tot la Romexpo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici