Peste 7.000 de bilete la concertul AC/DC, vândute în prima zi

Peste 7.000 de bilete la concertul pe care formaţia AC/DC îl va susţine la Bucureşti, pe 16 mai 2010, au fost vândute în prima zi de la punerea în vânzare, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Eventim, compania care se ocupă de comercializarea acestora.

146 afișări
Imaginea articolului Peste 7.000 de bilete la concertul AC/DC, vândute în prima zi

Peste 7.000 de bilete la concertul AC/DC, vândute în prima zi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Biletele au fost puse în vânzare miercuri, la ora 9.00.

Concertul AC/DC din România va avea loc pe 16 mai 2010, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Concertul este organizat de Marcel Avram şi D&D East Entertainement.

Biletele pot fi cumpărate la preţurile de 127 lei - Normal Circle (primele 20.000, apoi preţul creşte la 148,4 lei), 265 lei - Golden Circle (în faţa scenei) şi 477 lei - VIP.

"Ne aşteptăm ca în câteva zile să se epuizeze biletele la categoria Golden Circle, acestea fiind în număr limitat. De asemenea, credem că biletele la preţ promoţional se vor vinde foarte repede", a declarat Valentin Vasiloiu, directorul executiv Eventim.ro.

Biletele la concertul AC/DC se distribuie exclusiv prin reţeaua Eventim, formată din peste 400 de puncte de vânzare (magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librăriile Cărtureşti, librăriile Humanitas, Sala Palatului etc.), şi pe site-ul eventim.ro.

Concertul pe care AC/DC îl va susţine în România face parte din turneul de promovare al celui mai recent album, "Black Ice", lansat în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici