Peste 700 de deţinuţi vor fi peste două zile voluntari eco

Peste 700 de deţinuţi, dintre care 82 de minori şi tineri, vor lua parte la activităţi de ecologizare şi igienizare a zonelor din apropierea penitenciarelor, în cadrul proiectului "Let's do it, Romania!".

101 afișări
Imaginea articolului Peste 700 de deţinuţi vor fi peste două zile voluntari eco

Peste 700 de deţinuţi vor fi peste două zile voluntari eco (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

La activităţile de ecologizare vor participa atât cei peste 700 de deţinuţi, cât şi angajaţi ai sistemului penitenciar, precum şi o sută de elevi ai Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare, se arată într-un comunicat de joi al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

În această acţiune, derulată la nivel naţional, sunt implicate penitenciarele din cele mai importante oraşe ale ţării. Anul trecut, în proiectul "Let's do it, Romania!" au participat, în calitate de voluntari, peste 850 de persoane private de libertate, din 37 de penitenciare.

Proiectul "Let's Do It, Romania!" se desfăşoară în fiecare an şi îşi propune să responsabilizeze autorităţile şi cetăţenii în ceea ce priveşte grija faţă de mediu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici