Peşte „cu faţă de om”, filmat într-un lac. Suma uriaşă la care a fost evaluat un exemplar acum nouă ani | VIDEO

O turistă a filmat un peşte care are o faţă asemănătoare cu cea a unui om.

21135 afișări
Imaginea articolului Peşte „cu faţă de om”, filmat într-un lac. Suma uriaşă la care a fost evaluat un exemplar acum nouă ani | VIDEO

Peşte „cu faţă de om”, filmat într-un lac | VIDEO

Înregistrarea a fost făcută la un lac din Wugang, China, transmite The Sun. Clipul a fost publicat pe internet şi s-a viralizat.

Peştele este, de fapt, un crap cu semne ciudate pe cap. „Cine îndrăzneşte să îl mănânce?”, a scris cineva pe reţeaua de socializare Weibo din China.

Bărbatul care a prins peştele, profesorul Qiu Xiaohua, a declarat că nu a mai văzut aşa ceva în cei 20 de ani de când este pescar. El plănuieşte să păstreze animalul ca trofeu. 

Astfel de peşti sunt rari şi valoroşi. În 2010, un crap cu „faţă de om” prins de un pescar din Essex a fost evaluat la 40.000 de lire sterline. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi „Like” paginii noastre de pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici