Peter Mayhew, actorul care l-a interpretat pe Chewbacca în "Războiul stelelor", internat în spital

Peter Mayhew, actorul britanic care l-a interpretat pe Chewbacca în filmele din seria "Războiul Stelelor/ Star Wars", a fost spitalizat la sfârşitul săptămânii trecute, din cauza unei pneumonii, potrivit contactmusic.com.

298 afișări
Imaginea articolului Peter Mayhew, actorul care l-a interpretat pe Chewbacca în "Războiul stelelor", internat în spital

Peter Mayhew, actorul care l-a interpretat pe Chewbacca în "Războiul stelelor", internat în spital (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Peter Mayhew, în vârstă de 70 de ani, şi-a anulat apariţia la un magazin de benzi desenate din Texas, Statele Unite ale Americii, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a fost internat în spital din cauza unei pneumonii.

Soţia actorului britanic i-a liniştit pe fani, declarând că medicii consideră că Mayhew îşi va reveni complet şi "va fi externat în câteva zile".

"Doctorii sunt foarte mulţumiţi de evoluţia stării lui de sănătate", a spus soţia vedetei britanice.

Peter Mayhew va intepreta rolul Chewbacca şi în continuarea seriei "Războiul Stelelor", "Star Wars: The Force Awakens", film regizat de J.J. Abrams şi care are premiera prevăzută pentru 18 decembrie.

Actorul de origine britanică Peter Mayhew, născut pe 19 mai 1944, la Londra, locuieşte în prezent în Texas şi a devenit cunoscut mai ales datorită interpretării personajului Chewbacca din franciza "Războiul Stelelor/ Star Wars". Pe lângă participarea la evenimente dedicate fanilor seriei create de George Lucas, Mayhew a mai jucat în ultimii ani în pelicule ca "Yesterday Was a Lie" (2008), "Antigravity" (2009) şi "Killer Ink" (2014).

Franciza "Star Wars", creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici