Picnic Fonic în Grădina Uranus: Muzică, cocktailuri, îngheţată în lounge, ping pong şi biciclete

Petrecerea va începe pe 25 iunie la ora 22:00 şi se va desfăşura pe două scene cu un vibe diferit. În Grădina Uranus, din Bucureşti. La scena "VIS" vor aduce muzică Mandar, Raresh, Cezar şi Gescu. La scena “ABIS" publicul va avea parte de momente stradale cu muzică live.

556 afișări
Imaginea articolului Picnic Fonic în Grădina Uranus: Muzică, cocktailuri, îngheţată în lounge, ping pong şi biciclete

Picnic Fonic în Grădina Uranus: Muzică, cocktailuri, îngheţată în lounge, ping pong şi biciclete

Petrecerea va începe sâmbătă la ora 22:00 şi se va desfăşura pe două scene cu un vibe diferit.

La scena "VIS" vor aduce muzică Mandar, Raresh, Cezar şi Gescu. Despre ce fac la pupitru compatrioţii noştri nu mai e rost de povestit, iar pe băieţii de la Mandar publicul îi va descoperi la faţa locului, aceştia fiind prezenţi pentru prima dată în această formulă în România.

La scena “ABIS" publicul va avea parte de momente stradale cu muzică live din partea unor artiştii speciali: Anchorsong / Danaga / Morf / Wojtek Gasiorowski / Hermigervill.

"Va lăsăm să descoperiţi singuri cel puţin unul dintre momentele lor unice, în timp ce va bucuraţi de atmosfera verii din grădina cu aer interbelic.", spun organizatorii.

Odată cu apariţia zorilor, la ora 9:00, publicul va petrece în aer liber până la lăsarea serii, cu Barac, SIT, Priku, Kozo şi Cap. Va fi o duminică perfectă, având toate ingredintele care fac o petrecere reuşită: muzică de calitate, o locaţie outdoor plină de verdeaţă şi voie bună, un sortiment cât mai variat de băuturi şi un rastel de biciclete pentru persoanele atlete.

Pentru a avea un party desăvârşit din toate punctele de vedere, şi ţinând cont de programul prelungit, din grădina nu vor lipsi burgerii delicioşi de la MODELiER, wrap-urile gustoase de la Duma's VAN, fresh-urile inedite de la Casual Feed şi Butoiul cu îngheţată cel mai mare din parcare. Pentru relaxare organizatorii au pregătit câteva mese de ping pong şi foosball, iar cine îşi va dori să lenevească pur şi simplu, va avea o zonă generoasă de lounge cu un decor de poveste.

În Concluzie: 24 de ore de muzică bună + 2 scene înconjurate de un peisaj special + variate băuturi şi felurite preparate de-ale gurii + game & chill area "pentru momentele în care corpul tău are nevoie de o mică pauză."

Pentru mai multe detalii, aveţi aici pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/230447163995167/.

Bilete online puteţi găsi aici: http://bilete.picnicfonic.ro/.

La intrare biletele costă: 45 lei înainte de 00:00, 60 lei după 00:00 şi 30 lei după 09:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici