Pictorial UIMITOR al unui designer celebru de modă: Cum arată la vârsta de 62 de ani - VIDEO

La 62 de ani, Vera Wang, un reputat designer de modă, arată uimitor. Ea a realizat un pictorial în costum de baie pentru revista Harper's Bazaar.

2714 afișări
Imaginea articolului Pictorial UIMITOR al unui designer celebru de modă: Cum arată la vârsta de 62 de ani - VIDEO

Vera Wang (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Pictorialul a fost realizat la piscina noii locuinţe din LA a Verei Wang, informează Daily Mail.

La 62 de ani, designerul nu are deloc celulită, iar vârsta ei nu ar putea fi intuită de cineva care o vede pentru prima oară.

"Este amuzant că am pozat în costum de baie, pentru că pe mine nimeni nu mă vede stând la plajă. Întrebaţi pe oricine care a călătorit cu mine. În mod normal, arăt ca Lawrence al Arabiei", a declarat Vera Wang.

Vera Wang a mărturisit că utilizează des piscina noii sale locuinţe: "Cel mai bun lucru în a avea o piscină în LA este că o poţi folosi tot anul. Şi, cum am fost întotdeauna o persoană sportivă, să mă menţin în formă este foarte important pentru mine", a adăugat designerul.

Casa în care locuieşte acum Vera Wang a fost construită în 1967 şi a aparţinut, printre alţii, şi lui Burt Reynolds.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici