Pisicile vor avea propria lor platformă TV. Ce videoclipuri vor putea urmări patrupedele

Animalele de companie, vedete în online în ultimii ani, devin public ţintă pentru platformele video. Amazon Prime oferă gratuit opţiunea Cat Tv, care oferă posibilitatea de a programa filme care să fie urmărite de pisică.

680 afișări
Imaginea articolului Pisicile vor avea propria lor platformă TV. Ce videoclipuri vor putea urmări patrupedele

Sursa: Profimedia Images

Animalele de companie sunt privite ca public ţintă pentru canale cu nume precum Little Kitty & Family, Handsome Nature, sau Videos for Your Cat. Unele dintre aceste canale sunt realizate de utilizatori pe YouTube, altele sunt proiecte ale platformelor comerciale oferite abonaţilor.

În prima categorie, publicaţie Wired remarcă sutele de videoclipuri publicate de Paul Dinning, între care se numără opt ore de imagini destinate pisicilor sub titlul “Bird Bonanza”, care au adunat nu mai puţin de 7 milioane de vizualizări. Echipa de la YouTube care semnalează Curente şi date (Trends and Insights) arată că Dinning a creat opt dintre cele mai vizionate videoclipuri cu pisici în 2019.

Unele videoclipuri destinate pisicilor sunt de animaţie. Canalul Cat Games produce videoclipuri care au rostul de a le determina pe animale să interacţioneze cu tot felul de figurine, de la peştişori aurii, la cărăbuşi sau şoricei. Alte videoclipuri folosesc imagini din jocuri precum (Pac-Man, Minecraft) ori din filme (Star Wars, Game of Thrones).

Cat Games este un proiect creat de Max Gomboev, din Rusia, după moartea pisicii sale. Văzând cât de mult apreciază stăpânii de pisici producţiile sale a decis să dezvolte producţia de clipuri dedicate animalelor: “E mai uşor decât atunci când instalezi o aplicaţie, şi poţi să rulezi videoclipurile mele pe TV. De obicei creez un videoclip nou la fiecare 10 zile. Pisicilor le place să vadă ceva nou”, spune rusul.

Earnest Pettie, care conduce echipa Trends and Insights de la YouTube, a remarcat faptul că nu este vorba numai de jocuri dedicate animalelor ci şi de muzică de relaxare, ca şi producţii ASMR pentru pisici. În 2019, videoclipurile cu expresia “videos for cats” în descriere au fost urmărite de peste 55 de milioane de ori doar pe platformă. Creşterea este de 41 de procente faţă de 2018.

Unele producţii vin cu recomandări de la organizaţii ca Best Friends Animal Society sau Indoor Pet Initiative de la Colegiul de Medicină veterinară al Ohio State University.

Platforma Amazon oferă chiar un serviciu dedicat imaginilor concepute pentru pisici, blogul platformei, Fire TV sfătuind proprietarii de feline să aibă ”grijă dacă aparatul TV nu este ancorat destul de bine”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici