Pisoiul care joacă alba-neagra. Cum îşi demonstrează un motan inteligenţa - VIDEO

Inteligenţa animalelor nu trebuie subestimată, iar acest lucru este demonstrat de către o pisică din Brooklyn. Felina reuşeşte să îi demonstreze stăpânei sale că atenţia şi vigilenţa în mişcări sunt calităţi de care nu duce lipsă.

1151 afișări
Imaginea articolului Pisoiul care joacă alba-neagra. Cum îşi demonstrează un motan inteligenţa - VIDEO

Pisoiul care joacă alba-neagra. Cum îşi demonstrează un motan inteligenţa

Pisoiul Kido îşi uimeşte proprietara la un simplu joc de alba-neagra prin atenţia şi spiritul de observaţie de care dă dovadă.

Într-un film postat pe Youtube, Kido poate fi văzut cum ghiceşte de fiecare dată sub ce recipient se află clopoţelul ascuns, fiind răsplătit cu cuvinte de laudă din partea stăpânei, notează dailymail.co.uk.

Chiar dacă recipientele sunt mutate cu rapiditate de către proprietara pisoiului, animalul nu dă greş în cele trei încercări.

Dacă în primele două încercări proprietara lui Kido foloseşte trei recipiente pentru a ascunde clopoţelul, în cea de-a treia miza creşte, fiind puse în joc patru recipiente. Chiar şi aşa, motanul Kido reuşeşte să ghicească ceşcuţa potrivită. 

Potrivit paginii oficiale de Facebook a lui Kido, înfiinţată de stăpâna sa, pisoiul a fost abandonat de două ori de două familii diferite în primele şase luni de viaţă. "Părinţii mei m-au salvat după ce am fost abandonat iar acum trăiesc fericit până la adânci bătrâneţi alături de ei", scrie pe pagina de Facebook a lui Kido. 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici