Placido Domingo, confirmat cu coronavirus. „Am avut simptome de febră şi tuse”

Cântăreţul de operă Placido Domingo a anunţat, pe Facebook, că a fost testată pozitiv şi se află în izolare.

1790 afișări
Imaginea articolului Placido Domingo, confirmat cu coronavirus. „Am avut simptome de febră şi tuse”

Placido Domingo are coronavirus şi îi roagă pe oameni să rămână acasă

„Cred că este datoria mea morală să vă anunţ că am fost testat pozitiv pentru COVID19, coronavirus. Eu şi familia mea suntem cu toţii în izolare, atât timp cât este va fi necesar din punct de vedere medical. În prezent, suntem cu toţii bine, dar am avut simptome de febră şi tuse, deci am decis să fiu testat şi rezultatele au fost pozitive”, a scris cântăreţul.

Domingo, care are vârsta de 79 de ani, îi roagă oamenii să fie atenţi, să urmeze îndrumările, să se spele frecvent pe mâini şi să păstreze distanţa faţă de ceilalţi.

Tenorul a demisionat la începutul lunii octombrie 2019 din funcţia de director general al Operei din Los Angeles pe care o deţinea din 2003, în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici