Playboy Pijama Party, o nouă petrecere marca Playboy

Astăzi, 23 septembrie, Playboy te invită în Club Bound (în Centrul Vechi), la o nouă petrecere marca Playboy. Nelipsiţii iepuraşi te aşteaptă de această dată să te distrezi ca la tine acasă... în pijama. Playboy Pijama Party îţi promite relaxare, uitarea grijilor, distracţie pe cinste şi multe fete frumoase.

490 afișări
Imaginea articolului Playboy Pijama Party, o nouă petrecere marca Playboy

Playboy Pijama Party, o nouă petrecere marca Playboy

Vino începând cu ora 23:00 pentru a fi întâmpinat de iepuraşii Playboy şi de vedetele Playboy din luna septembrie, Laura Băiţoiu (coperta numărului de septembrie) şi Ruxandra Prodan (playmate-ul lunii septembrie). Cine spune că nicăieri nu-i mai bine ca acasă?

Multe poze cu iepuraşii, muzică bună, pijamale sexy şi atmosfera intimă, ca-n propriul cămin. Acestea sunt ingredientele unei petreceri de neuitat. Vino şi tu! Ia-ţi prietenii şi hai să te distrezi.

Astăzi, 23 septembrie, Club Bound, în Centrul Vechi, ora 23. Adresa este Str. Smârdan, Nr. 30.

Mai multe detalii pe www.playboy.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici