Pokémon GO: Aceştia sunt cei mai rari şase pokémoni

Pokémonii care îi apar fiecărui jucător de Pokémon GO în aplicaţie sunt diferiţi, iar în fiecare regiune, în funcţie de caracteristicile geografice, sunt mai abundente anumite tipuri.

18464 afișări
Imaginea articolului Pokémon GO: Aceştia sunt cei mai rari şase pokémoni

Pokémon GO: Aceştia sunt cei mai rari şase pokémoni

Dar unii pokémoni sunt mai rari decât alţii şi sunt câţiva „monştri” pe care niciun utilizator al aplicaţiei nu a reuşit să îi prindă, potrivit Go4it.

Unii jucători s-au întrebat dacă aceştia chiar există cu adevărat. Se pare că există, potrivit celor care au disecat codul sursă al Pokémon GO.

Potrivit utilizatorilor de Reddit, top şase cel mai dificil de găsit pokémoni este compus din: Mew, Mewtwo, Moltres, Zapdos, Articuno şi Ditto.

Ditto nu este catalogat ca fiind un pokémon rar, dar acesta este foarte greu de găsit, datorită caracteristicilor sale unice de împerechere. Acest pokémon se poate împerecha cu aproape orice alt „monstru” din joc pentru a produce pokémoni.

Deocamdată nimeni nu ştie cum pot fi găsiţi pokémoni precum Mew sau Mewtwo. Unii jucători spun că este nevoie să călătoreşti în toată lumea pentru a-i descoperi, iar în foarte multe ţări şi regiuni jocul nu este încă disponibil.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici