Poliţia scoate la licitaţie un ciobănesc german pentru că este prea blând

Un câine rasa ciobănesc german, care aparţine Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, va fi vândut la licitaţie, la începutul lunii aprilie, întrucât este prea blând pentru a fi antrenat, preţul de plecare fiind de peste 1.700 lei.

329 afișări
Imaginea articolului Poliţia scoate la licitaţie un ciobănesc german pentru că este prea blând

Poliţia scoate la licitaţie un ciobănesc german pentru că este prea blând (Imagine din arhivă; Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Câinele Lala, din rasa ciobănesc german, a fost primit de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj de la Centrul Chinologic din Sibiu al Poliţiei Române. Responsabilii cu dresarea animalului susţin că Lala este un câine prea blând pentru a putea fi antrenat.

"Nu am reuşit să-l antrenăm să aibă un comportament agresiv pentru a însoţi patrulele de poliţie, astfel că va fi vândut. Este mult prea blând. Nu a reuşit nici să se adapteze aici", a declarat agent Viorel Zamfir.

Conducerea IPJ Dolj a decis ca Lala să fie vândută la licitaţie, la începutul lunii aprilie, preţul de pornire fiind stabilit la 1.715 lei.

Potrivit poliţiştilor, suma stabilită pentru scoaterea la licitaţie a câinelui acoperă cheltuielile cu întreţinerea acestuia.

"Sunt aşteptate la licitaţie toate persoanele interesate să achiziţioneze acest patruped", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, agentul Amelia Căprărin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici