Ponta: Joi seară m-a sunat Antonescu să-mi spună "La mulţi ani! ", în seara asta îl sun eu

Premierul Victor Ponta le-a spus, vineri, jurnaliştilor, că a fost sunat de preşedintele Senatului, Crin Antonescu, joi seară, acesta urându-i "La mulţi ani!", preşedintele PSD adăugând că în seara de vineri îl va suna el pe preşedintele PNL, pentru a-i întoarce urările.

378 afișări
Imaginea articolului Ponta: Joi seară m-a sunat Antonescu să-mi spună "La mulţi ani! ", în seara asta îl sun eu

Ponta: Joi seară m-a sunat Antonescu să-mi spună "La mulţi ani! ", în seara asta îl sun eu

"Am vorbit, sigur că da. Aseară m-a sunat dânsul să-mi spună «La mulţi ani!», astă seară îl sun eu să-i spun «La mulţi Ani»", a spus Ponta, întrebat dacă a vorbit cu liderul PNL Crin Antonescu, pentru a-i face urări cu ocazia zilei de naştere.

Ponta a mai spus că înţelegerea dintre el şi Antonescu este să se sune şi să-şi ureze în seara zilei în care fiecare îşi serbează naşterea.

Întrebat dacă şi-au făcut cadouri, Ponta a spus că, atât pentru el, cât şi pentru Antonescu, victoria în alegeri reprezintă cadoul dorit.

"Avem amândoi acelaşi cadou, să câştigăm alegerile", a spus Ponta.

Ponta a împlinit, joi, 40 de ani, liderul PNL Crin Antonescu împlineşte, vineri, 53 de ani, iar fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu va împlini, sâmbătă, 44 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici