Posterul împotriva abuzului pe care doar copiii îl pot vedea - FOTO, VIDEO

O fundaţie de caritate a făcut public un poster unic ce le permite doar copiilor să vadă un număr de telefon special pentru victime ale abuzului.

446 afișări
Imaginea articolului Posterul împotriva abuzului pe care doar copiii îl pot vedea - FOTO, VIDEO

Posterul fundaţiei Anar din Spania, conceput de agenţia de publicitate Grey, poate fi văzut pe deplin doar din unghiul de vedere al unui copil. Acest lucru este posibil datorită metodei de imprimare lenticulară, folosită mai mult în producţia de felicitări, potrivit Daily Mail.

Când un copil priveşte posterul, poate citi mesajul "Dacă cineva te răneşte, sună-ne şi te vom ajuta", însoţit de numărul special de telefon, în timp ce un adult vede doar imaginea unui copil speriat.

Posterul mai conţine un mesaj care poate fi văzut de toată lumea: "Câteodată abuzul infantil este vizibil doar pentru copilul care suferă".

Potrivit reprezentanţilor fundaţiei, posterul acesta ar trebui să-i ajute pe copii să câştige încrederea de a suna la linia specială. Ideea a venit din îngrijorarea că, în cazul în care numărul de telefon putea fi văzut şi de copii şi de adulţi, aceştia ar fi putut să-i convingă că nu e necesar să caute ajutor în privinţa vreunui abuz.

"Este un mesaj exclusiv pentru ei, ascunşi de ochii adulţilor", au spus şi reprezentanţi ai agenţiei de publicitate Grey din Spania. "Foloseşte [imprimare] lenticulară pentru a combina cele două imagini şi am calculat o suprafaţă vizibilă doar pentru copiii sub 10 ani - şi o avertizare pentru adulţi".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici