Poveste de iubire fără vârstă. O tânără de 28 de ani iubeşte un fotograf de 76 de ani

  • O tânără de 28 de ani din SUA povesteşte despre iubirea ei pentru un fotograf de 76 de ani, chiar dacă este des confundată cu îngrijitoarea acestuia.
  • După ce l-a cunoscut pe bărbatul de 76 de ani, tânăra spune că nu îi mai este teamă să îmbătrânească.
4226 afișări
Imaginea articolului Poveste de iubire fără vârstă. O tânără de 28 de ani iubeşte un fotograf de 76 de ani

Sursa foto: Mirror

După ce şi-a pierdut în mod tragic soţia după un mariaj de 42 de ani, actorul şi fotograful Guy BonGiovanni, în vârstă de 76 de ani, nu s-a gândit că va mai găsi dragostea, conform mirror.co.uk.

Dar bărbatul din Alaska, SUA, s-a întâlnit la un curs cu Kelsey Hopeful, de 28 de ani, şi cei doi s-au împrietenit rapid. Nu a fost dragoste la prima vedere. Sentimentele romantice au apărut în următorii doi ani, apoi s-au mutat împreună.

Cu o diferenţă de 48 de ani, Kelsey s-a îngrijorat că prietenii şi familia nu vor vedea cu ochi buni relaţia cu un bărbat cu aproape jumătate de secol mai în vârstă. Acum ştiu cu toţii despre relaţia lor.

„La început, m-a atras vocea sa şi felul în care povestea. Îl puteam asculta ore în şir. Am avut momente frumoase împreună, urmărind piese de teatru, făcând drumeţii sau găsind patiserii. Îmi amintesc că mâncam în Santa Monica şi m-a apucat plânsul pentru că are mai puţine veri în faţă decât mine. Îi spun când mi-e frică să nu-l pierd, pentru că într-o zi va exista un moment în viaţa mea în care el nu va mai fi cu mine şi vreau să ştie, să simtă aprecierea şi dragostea mea”, spune tânăra.

Cei doi se gândesc să se căsătorească, chiar dacă reacţiile de care au parte în societate sunt de multe ori descurajatoare. Când le spun oamenilor că sunt un cuplu, mulţi comentează sau se strâmbă.

„Un beneficiu pentru diferenţa de vârstă este că suntem conştienţi de valoarea timpului pe pământ. Este cea mai importantă persoană din viaţa mea şi cel mai bun exemplu că cineva poate îmbătrâni sănătos şi poate fi fericit în orice etapă. Nu-mi mai este frică să îmbătrânesc”, adaugă ea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici