Povestea de pe şantier a campioanei olimpice Constantina Diţă: "Cum să construiţi 36 de case în 5 zile!?" | VIDEO

Faima nu a schimbat-o pe campioana olimpică din Beijing Constantina Diţă. Respectul, generozitatea şi altruismul sunt doar câteva trăsături care caracterizează un sportiv care a ştiut să încaseze cu demnitate o înfrângere şi a gestionat cu calm şi ştiinţă victoriile importante.

1285 afișări
Imaginea articolului Povestea de pe şantier a campioanei olimpice Constantina Diţă: "Cum să construiţi 36 de case în 5 zile!?" | VIDEO

Povestea de pe şantier a campioanei olimpice Constantina Diţă: "Cum să construiţi 36 de case în 5 zile!?" | VIDEO

VEZI VIDEO AICI 

Într-un interviu acordat pentru ProSport înainte să plece acasă, la Erie (Colorado), Puşa a povestit experienţa trăită pe un şantier din Bacău. Da, pe un şantier. Căci alergatoarea de cursă lungă şi-a adunat câţiva prieteni din sport - printre care Marian Oprea sau Mihaela Melinte - şi a pus umărul pentru a ajuta câteva familii nevoiaşe din Bacău. 

“Ideea de a ridica 36 de case în 5 zile mi s-a părut încă de la început o provocare frumoasă şi nu puteam să nu mă implic. Sunt bucuroasă că am reuşit să mobilizez o echipă de prieteni cu care am oferit o mână de ajutor în acest proiect familiilor din Bacău", a povestit Constantina DIŢĂ, campioană olimpică la maraton.

CITEŞTE INTERVIUL INTEGRAL AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici