POVESTEA fiului lui TOM JONES: "Am devenit traficant de droguri după ce tatăl meu m-a respins" - FOTO

Cântăreţul galez Tom Jones este renumit în întreaga lume, după ce a vândut mai bine de 100 de milioane de albume şi a primit titlul de Sir în 1999, pentru "servicii aduse "muzicii". Însă, există şi o poveste mai puţin cunoscută în viaţa artistului.

3270 afișări
Imaginea articolului POVESTEA fiului lui TOM JONES: "Am devenit traficant de droguri după ce tatăl meu m-a respins" - FOTO

Tom Jones (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi este căsătorit cu aceeaşi femeie, Melinda, din 1957, cu care are un fiu, Mark Woodward, Tom Jones (72 de ani) este recunoscut pentru infidelităţile sale.

În 1987, în urma unei relaţii pe care a avut-o cu modelul Katherine Berkery, Tom Jones a mai avut un fiu, Jonathan Berkery.

Acesta povesteşte, într-un interviu, drama pe care a trăit-o ca urmare a faptului că tatăl său nu a dorit să-l recunoască, deşi a fost obligat de justiţie, pe baza testului ADN, să-i plătească pensie alimentară, scrie Daily Mail.

Jonathan Berkery, acum în vârstă de 24 de ani, susţine că a devenit traficant de droguri din cauza faptului că nu l-a avut pe tatăl său aproape.

"Totul s-a petrecut din cauza tatălui meu. Nu cred că am realizat decât târziu că am fost un copil supărat, care avea nevoie de tatăl său", a declarat fiul lui Tom Jones.

Mama lui Jonathan Berkery l-a dat în judecată pe Tom Jones, pentru ca acesta să-şi recunoască paternitatea, însă cântăreţul a refuzat. După ce testul ADN a confirmat faptul că Sir Tom Jones este tatăl copilului, starul britanic a fost obligat la plata unei alocaţii de 1.700 de dolari pe lună.

Deşi şi-a asumat responsabilitatea financiară pentru creşterea copilului, acesta nu a dorit să-şi cunoască niciodată băiatul.

"Niciodată nu am primit un telefon sau o felicitare de ziua mea de la Sir Tom Jones şi asta mi-a distrus viaţa. Eram foarte mâhnit. Mânia mea s-a manifestat în timpul şcolii. Mă băteam cu toţi copiii şi eram în permanenţă considerat un rebel. Nici nu-mi mai aduc aminte de câte ori am schimbat şcoala. Aş fi avut nevoie de un tată. Mi-am îndreptat atenţia spre băieţii mai mari cu renume negativ", povesteşte Jonathan Berkery.

După ce a devenit dependent de droguri, Jonathan Berkery, care folosea numele Jon Jones, a fost abandonat şi de mama sa.

Tânărul povesteşte că a dormit pe băncile din parc, în maşină sau în adăposturi aproximativ doi ani după ce a intrat într-o bandă de traficanţi de droguri, care umblau tot timpul înarmaţi.

"Am încercat să-mi vindec durerea cu droguri. Am fumat iarbă de la 16 ani şi am ajuns să consum pastile, ecstasy şi cocaină. După ce am ajuns să vând droguri, mi-am cumpărat două pistoale, pe care le-am botezat "The Brothers/Fraţii". Acum câţiva ani, după ce am fost arestat pentru posesie de droguri, am primit consiliere şi apoi am trăit într-un adăpost", mai spune fiul cântăreţului galez.

În prezent, Jon Jones a reuşit să-şi învingă dependenţa şi s-a mutat din nou împreună cu mama sa, care este agent imobiliar, şi este hotărât să urmeze o carieră în muzică, "pentru a-i demonstra tatălui" că poate.

Tânărul mărturiseşte că şi-ar dori să apară în show-ul "The Voice UK", unde tatăl său este membru în juriu.

"Îmi place să mă gândesc că sunt în show şi cânt, iar el îşi întoarce scaunul şi realizează că sunt fiul lui. Iar eu fac un gest nepoliticos cu degetul mijlociu. Sentimentele mele sunt conflictuale. El este părintele meu biologic, dar nu a fost niciodată pentru mine un tată. Nu ştiu dacă am putea avea acum o relaţie", a mai spus Jon Jones.

De la lansarea albumului "It's Not Unusual", în 1965, Sir Tom Jones a vândut în întreaga lume mai bine de 100 de milioane de albume. În 1999, el a lansat şi un album ce a cuprins colaborări, intitulat "Reload", iar în 2002 a scos pe piaţă "Mr. Jones" - un material discografic ce cuprindea coveruri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici