Presă: Actriţa Scarlett Johansson este gravidă. Tatăl copilului se numeşte Colin Jost

  • La 36 de ani, actriţa se pregăteşte pentru a-l doilea copil.
  • Scarlett are deja un copil, Rose Dorothy Dauriac, cu fostul soţ, Romain Dauriac.
  • În prezent, vedeta formează un cuplu cu Colin Jost, cu care s-a căsătorit în octombrie 2020.
986 afișări
Imaginea articolului Presă: Actriţa Scarlett Johansson este gravidă. Tatăl copilului se numeşte Colin Jost

Actriţa Scarlett Johansson aşteaptă primul ei copil cu Colin Jost, notează dailystar.co.uk. Vedeta în vârstă de 36 de ani mai are un copil, Rose Dorothy Dauriac, cu fostul soţ, Romain Dauriac.

O sursă a declarat publicaţiei că superstarul va naşte „în curând”: „Scarlett urmează să devină mamă în curând, ştiu că ea şi Colin sunt încântaţi”. O altă sursă a adăugat: "Scarlett este însărcinată, dar a păstrat secret acest lucru, fiind foarte tăcută. A stat ascunsă în ultima perioadă”.

Zvonurile despre faptul că Scarlett este însărcinată circulă de mai multă vreme, mai precis după ce Scarlett a ratat acţiunile programate pentru lansarea viitorul ei film din seria Marvel, Black Widow.

Nu a făcut multe interviuri sau evenimente pentru a promova „Black Widow”, ceea ce este surprinzător, deoarece este o lansare imensă a Marvel / Disney şi este atât vedeta, cât şi producător executiv”, a declarat un apropiat al vedetei.

Colin Jost este un comediant, iar cei doi s-au cunoscut în 2017. Scarlett şi Colin a cerut-o de soţie în mai 2019. Au amânat momentul căsătoriei, apoi pandemia le-a dat planurile peste cap. Cuplul s-a căsătorit în cele din urmă într-o mică ceremonie desfăşurată în octombrie 2020, în casa deţinută de Scarlett în New York.

Actriţa a fost nominalizată la două premii Oscar şi a câştigat un BAFTA pentru rolul din Lost in Translation.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici