Preşedinta Croaţiei, cadou SURPRIZĂ pentru Trump la summitul NATO, după calificarea ţării sale în finala Cupei Mondiale | FOTO

În ziua în care naţionala Croaţie s-a calificat în finala Cupei Mondiale din Rusia, Kolinda Grabar-Kitarovic, prima femeie preşedinte din istoria acestei ţări, a surprins pe toată lumea.

12537 afișări
Imaginea articolului Preşedinta Croaţiei, cadou SURPRIZĂ pentru Trump la summitul NATO, după calificarea ţării sale în finala Cupei Mondiale | FOTO

Prima femeie preşedinte din Croaţia, cadou SURPRIZĂ pentru Trump la summitul NATO, după calificarea din finala Cupei Mondiale | FOTO

De-a lungul turneului final, înaltul oficial s-a aflat în tribunele stadioanelor pe care au jucat Modric, Rakitic şi colegii lor, a mers în vestiar să-i felicite pentru victoria dramatică în faţa Rusiei, dar summitul de la Bruxelles a împiedicat-o să-şi susţină conaţionalii de la faţa locului şi în semifinala istorică împotriva Angliei (2-1, după prelungiri). Absentă motivat, Kolinda Grabar-Kitarovic nu a uitat de marele evenimente sportiv al anului 2018 şi s-a asigurat că cei mai importanţi oameni ai lumii rămân cu un suvenir legat de marea performanţă a ex-iugoslavilor.
 
Aflată la summitul NATO, Kolinda Grabar-Kitarovic s-a îmbrăcat în roşu, iar vestimentaţia şi-a asortat-o cu un fular al Croaţiei, în pătrăţele roşii şi albe. Aşa a apărut în cadrul oficial, apoi a adus cadouri speciale pentru Donald Trump şi Theresa May. Ea le-a oferit tricouri în culorile naţionalei Croaţiei.
 
Preşedintele SUA a primit un tricou al naţionalei croate cu numărul 9, şi personalizat cu numele Trump pe spate.

Premierul de la Londra a primit un tricou cu numărul 10 şi numele Theresa May.

Liderul britanic a declarat că echipa Angliei a făcut o "treabă fantastică" şi a urat noroc echipei engleze înainte de meciul cu Croaţia.

Croaţia s-a calificat, miercuri seară, în prima finală de Cupă Mondială din istorie, după 2-1 cu Anglia, în prelungiri. Mandzukic a marcat golul decisiv, după ce Trippier deschisese scorul, iar Perisic egalase în repriza a doua. Pentru trofeul suprem din fotbal, băieţii lui Zlatko Dalic se vor lupta cu Franţa, echipa care a eliminat Croaţia în semifinalele din 1998.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici