Prietenii DJ-ului dat dispărut au fost chemaţi la audieri

Apropiaţii DJ-ului Alex Dumitrache, dispărut după ce a lăsat un mesaj de adio pe Facebook, au fost chemaţi la audieri, declară, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

2541 afișări
Imaginea articolului Prietenii DJ-ului dat dispărut au fost chemaţi la audieri

Prietenii DJ-ului dat dispărut au fost chemaţi la audieri

Fosta iubită a artistului, de care acesta se despărţise în urmă cu circa un an, a fost chemată ieri la audieri pentru a le povesti anchetatorilor tot ce ştie despre Alex Dumitrache. „Ei doi s-au despăriţit acum multă vreme, dar ieri a fost şi ea chemată la Poliţie”, a spus o apropiată a tinerei, lucru confirmat şi de surse judiciare.

De asemenea, aceasta a mai precizat că în acest moment fosta iubită a DJ-ului nu mai vrea să facă nicio declaraţie despre această situaţie pentru că „a fost luată cu asalt de toată lumea”. Nici DJ Miez, un prieten al artistului Alex Dumitrache, nu vrea să facă nicio declaraţie despre relaţia pe care o avea cu DJ Axu, aşa cum era cunoscut artistul dispărut. “Vă rog să nu mă mai contactaţi niciodată, nu am nicio treabă cu el. Vreau să mă lăsaţi în pace”, a spus DJ Miez.

Surse judiciare au declarat că familia tânărului dispărut nu vrea ca acest caz să fie mediatizat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici