Prima celebritate care îi dă glas. Asistentul virtual Alexa va glumi şi poate chiar va înjura cu vocea lui Samuel L. Jackson

Actorul Samuel L Jackson a devenit prima vedetă care îşi împrumută vocea asistentului virtual Alexa, un videoclip dar publicităţii de Amazon sugerând chiar că este posibil să strecoare şi înjurături specifice limbajului pitoresc al personajelor jucate de acesta, potrivit independent.co.uk.

465 afișări
Imaginea articolului Prima celebritate care îi dă glas. Asistentul virtual Alexa va glumi şi poate chiar va înjura cu vocea lui Samuel L. Jackson

Asistentului virtual Alexa va glumi şi poate chiar va înjura cu vocea lui Samuel L. Jackson

David Lump, vicepreşedintele senior al companiei Amazon, a făcut anunţul în Seattle. Reprezentanţii companiei au afirmat că vocile mai multor celebrităţi vor putea fi selectate de utilizatori în viitor, dar, pentru moment, doar numele actorului Samuel L. Jackson a fost dezvăluit.

Potrivit instrucţiunilor de pe pagina oficială a companiei, utilizatorii pot "doar să ceară şi Sam le va spune starea vremii, va difuza piesele favorite, va spune glume şi va face multe altele".

Utilizatorii interesaţi de noua opţiune trebuie să îi ceară direct dispozitivului prezentarea lui Samuel L. Jackson. Actorul este cunoscut pentru expresivitatea cu care poate să pronunţe atât formulele banale cât şi înjurăturile personajelor pe care le interpretează.

"Alexa, întreabă-l pe Samuel L. Jackson de unde este" şi "Alexa, cere-i lui Sam să mă trezească la ora 7.00" sunt modalităţi prin care utilizatorii vor putea selecta vocea actorului.

Samuel L. Jackson, actor-fetiş al regizorului Quentin Tarantino, a impresionat publicul şi criticii de cinema în "Pulp Fiction", "Jackie Brown", "Kill Bill 2" şi a jucat în peste 100 de filme, după ce s-a făcut remarcat în 1991 cu rolul din "Jungle Fever", regizat de Spike Lee.

Printre performanţele actoriceşti ale acestuia se numără rolurile din "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la Oscar, în 1995, şi a câştigat un premiu BAFTA, dar şi trilogia "Războiul stelelor/ Star Wars". Actorul american a mai jucat, printre altele, în superproducţia "Omul de oţel/ Iron Man", în "Mărul discordiei/ Lakeview Terrace", în regia lui Neil LaBute, şi în "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds", de Quentin Tarantino. A câştigat un Urs de Argint la Festivalul de la Berlin, în 1997, pentru rolul din "Jackie Brown", dar şi un premiu pentru cel mai bun rol secundar la Festivalul de la Cannes, în 1991, pentru rolul din "Febra iubirii/ Jungle Fever".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici