Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, a primit pentru întâia oară, la Casa Albă, bradul de Crăciun | FOTO, VIDEO

Melania Trump şi fiul ei, Barron, au întâmpinat luni bradul de Crăciun pentru Casa Albă, lansând astfel, oficial, sezonul sărbătorilor de iarnă, la Washington.

2657 afișări
Imaginea articolului Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, a primit pentru întâia oară, la Casa Albă, bradul de Crăciun | FOTO, VIDEO

Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, a primit pentru prima oară, la Casa Albă, bradul de Crăciun | FOTO

Bradul, adus de familia Chapman din Wisconsin, care a câştigat anul acesta concursul organizat de National Christmas Tree Association, va fi decorat şi va sta în Camera Albastră din Casa Albă.

Nu este primul brad pe care familia Chapman îl aduce la Washington. Aceasta a furnizat brazii de Crăciun pentru Casa Albă şi în 1998, dar şi în 2003.

Bradul a fost adus la Casa Albă înainte de Ziua Recunoştinţei, pentru că familia Trump va pleca spre Florida  pentru a petrece această sărbătoare.

Foto: Hepta

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici