Primăria oraşului Sankt Petersburg, batjocorită pe reţelele sociale pentru o declaraţie fără sens

Autorităţile oraşului Sankt Petersburg au fost ridiculizate pe reţelele sociale după ce au pretins că au curăţat zăpada şi gheaţa din oraş, care de fapt se topise cu ocazia venirii primăverii, relatează BBC.

1391 afișări
Imaginea articolului Primăria oraşului Sankt Petersburg, batjocorită pe reţelele sociale pentru o declaraţie fără sens

Consiliul rus se bate joc de gheaţă

Locuitoare a oraşului, Natalia Vakhlova, a scris primăriei în ianuarie, reclamând faptul că nu poate ajunge la staţia de autobuz din cauza gheţii acumulate pe trotuar. Vakhlova nu a primit niciun răspuns până în prima săptămână a lunii aprilie, când autorităţile au postat cu mândrie fotografii pe pagina oficială.

„Nu se poate să fiţi serioşi! O fotografie din 3 aprilie, pentru a vă arăta că aţi tratat mormanele de gheaţă de la staţia de autobuz de care m-am plâns pe 25 ianuarie!", a scris Vakhlova primăriei pe Twitter.

Autorităţile au fost nevoite să facă faţă unei ierni neobişnuit de severă, cu fonduri limitate, iar Vakhlova recunoaşte că lucrătorii primăriei au făcut încercări ferme de a sparge şi curăţa gheaţa, transmite BBC.

„Aproximativ zece zile mai târziu au încercat să facă ceva, aceştia doar plimbându-se pe la movilele din jurul staţiei de autobuz", a declarat ea pentru postul de ştiri St Petersburg Fontanka.

Problemă rezolvată

Natalya Vakhlova, neimpresionată, a publicat pe Twitter fotografiile, menţionând că „dat fiind faptul că oraşul a fost de mult timp îngheţat, nu este greu să conştientizăm fapul că gheaţa s-a topit de la sine".

Aşteptaţi până în iunie

Reprezentant al primăriei, Serghei Malinin, a declarat că cei care au curăţat strada pur şi simplu nu au avut timp să facă fotografii în timp ce lucrau şi au recunoscut că trimiterea de „astfel de rapoarte de victorie” cu imagini „ar putea părea că îi luăm în răs pe cetăţeni".

Malinin a spus că primăria va încerca să-şi exercite mai bine atribuţiile, dar un alt locuitor al oraşului a avut o idee mai bună.

„Ar trebui să aştepte până în iunie şi să declare toate problemele rezolvate dintr-o dată", a declarat acesta pentru postul de ştiri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici