Primele 11.000 de abonamente la UNTOLD 2017 au fost vândute în mai puţin de 3 minute

Organizatorii Festivalului UNTOLD au anunţat, vineri, că au vândut peste 11.000 de abonamente în mai puţin de trei minute, deşi numărul stabilit iniţial era de 5.000 de abonamente la un preţ promoţional, pentru ediţia din 2017 de la Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1889 afișări
Imaginea articolului  Primele 11.000 de abonamente la UNTOLD 2017 au fost vândute în mai puţin de 3 minute

Primele 11.000 de abonamente la UNTOLD 2017 au fost vândute în mai puţin de 3 minute

Potrivit unui comunicat al UNTOLD transmis, vineri, ţinând cont de interesul manifestat de fani, săptămâna viitoare va fi pregătită o nouă tură de abonamente.

”Primele 11.000 de abonamente la UNTOLD 2017 au fost vândute, vineri, în mai puţin de 3 minute. Deşi am pregătit un calup de 5.000 de abonamente, pentru a răspunde interesului foarte mare din partea fanilor, le-am permis tuturor celor care au accesat link-ul de cumpărare în primul minut de la lansarea vânzărilor, să-şi finalizeze tranzacţiile. Astfel, peste 11.000 de abonamente au ajuns la cei mai înfocaţi fani UNTOLD! Ţinând cont de marele interes, săptămâna viitoare vom pregăti o nouă tură de abonamente”, se arată în comunicat.

Preţul unui abonament promoţional vândut vineri a fost de 330 de lei.

Cea de-a treia ediţie a UNTOLD va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august 2017.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici