Primele ceremonii umaniste de căsătorie din România, la Expomariage

Oficianţii primelor ceremonii umaniste de căsătorie din România îi aşteaptă pe cei interesaţi de acest eveniment festiv la târgul de nunţi Expomariage, care are loc de vineri până duminică, în Bucureşti.

883 afișări
Imaginea articolului Primele ceremonii umaniste de căsătorie din România, la Expomariage

Primele ceremonii umaniste de căsătorie din România, la Expomariage (Imagine: Shutterstock)

Vizitatorii vor avea ocazia de a afla informaţii interesante, dar şi de a contracta serviciile oficianţilor. Toate contractele semnate pe perioada târgului beneficiază de 10% reducere, dacă persoanele interesate achită un avans de 50 lei.

Fie că este vorba de venirea pe lume a unui copil, de o căsătorie sau de înnoirea jurămintelor unor soţi, ceremoniile umaniste sunt o metodă inedită de a marca momentele importante din viaţă într-o manieră foarte personală. Fiecare ceremonie umanistă este special creată pentru persoanele implicate şi este bazată pe valori umane comune, dar fără elemente religioase. Ceremoniile cuprind o gamă diversă de servicii flexibile care pot fi personalizate şi adaptate după tema stabilită împreună cu cei care solicită un astfel de serviciu.

"Ne bucurăm că, în cele câteva zile care au trecut de la anunţarea serviciului, deja am semnat primul contract pentru o ceremonie umanistă de nuntă şi suntem în discuţii cu alte trei cupluri pentru oficierea unor ceremonii. Faptul că oficianţii sunt dispuşi să conceapă ceremonii personalizate pentru fiecare cuplu în parte este principalul motiv pentru care oamenii apelează la serviciile noastre. Alte avantaje importante sunt posibilitatea oficierii ceremoniilor în aer liber şi disponibilitatea susţinerii unor ceremonii în limba engleză", a declarat Monica Beliţoiu, coordonator PR pentru ceremonii umaniste.

Caracterul ceremoniilor este unul strict simbolic, fără implicaţii legale. Ceremoniile sunt susţinute de oficianţi calificaţi, care pot îndeplini acest rol doar după ce urmează un program intensiv de pregătire.

Ceremoniile umaniste sunt un serviciu oferit de Asociaţia Secular-Umanistă din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici