Primul hotel pentru animale din România, inaugurat miercuri în Capitală

Primul hotel pentru animale din România, Pluto Pet Hotel, în care câinii şi pisicile vor fi cazaţi în camere individuale personalizate, va fi inaugurat miercuri la Bucureşti.

291 afișări
Imaginea articolului Primul hotel pentru animale din România, inaugurat miercuri în Capitală

Primul hotel pentru animale din România, inaugurat miercuri în Capitală

Acest hotel va fi deschis pentru început numai pentru câini şi pisici. Animalele vor fi cazate în camere individuale, mobilate, unele având şi terase, iar spaţiul le va fi personalizat, prin decorarea cu obiectele care fac zilnic parte din viaţa patrupedelor. În plus, animalele vor beneficia de plimbări în aer liber şi le vor fi respectate propriile ore de masă.

Managerul hotelului, situat pe Bulevardul Barbu Văcărescu, este dresorul Robert Caraman, care va susţine miercuri, de la ora 11.00, o conferinţă de presă la sediul hotelului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici