Primul meci al Fiorentinei fără Davide Astori. Momente tulburătoare pe stadion | FOTO, VIDEO

Fiorentina a jucat prima partidă pe teren propriu la o săptămână după moartea căpitanului Davide Astori, răpus la doar 31 de ani.

1241 afișări
Imaginea articolului Primul meci al Fiorentinei fără Davide Astori. Momente tulburătoare pe stadion | FOTO, VIDEO

Primul meci al Fiorentinei fără Davide Astori. Momente tulburătoare pe stadion | FOTO, VIDEO

GALERIE FOTO AICI

Fanii, dar şi foştii colegi sau oficiali ai Fiorentinei i-au adus un omagiu fostului căpitan al echipei Davide Astori. Duminică, pe stadionul Artemio Franchi, trupa din Firenze a jucat cu cei de la Benevento, acolo unde evoluează şi românul Alin Toşca, cel care a nu şi-a putut ascunde emoţiile înaintea partidei când s-a ţinut un moment de reculegere.

Jucătorii echipei gazdă au intrat pe teren îmbrăcaţi toţi în tricoul cu numărul 13, purtat de Davide Astori, şi au afişat mesajul "Ciao, Davide". Un alt banner, uriaş, a fost aşezat pe teren înaintea partidei, pe pânză fiind scris: "Capitano per sempre" (n.red. - căpitan pentru totdeauna).

În minutul 13, partida a fost întreruptă, iar cei din peluză au afişat o coregrafie, în violet alb şi roşu, formând din cartoane mesajul "Davide 13".

 

 

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici