Principalul suspect în cazul crimelor din familia Hudson rămâne în închisoare

Cumnatul lui Jennifer Hudson, principalul suspect în cazul asasinării mamei, fratelui şi nepotului actriţei americane, va rămâne în închisoare încă o lună, pentru că a violat termenii de eliberare condiţionată, potrivit deciziei de luni a tribunalului american.

66 afișări
Imaginea articolului Principalul suspect în cazul crimelor din familia Hudson rămâne în închisoare

Principalul suspect în cazul crimelor din familia Hudson rămâne în închisoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

William Balfour, soţul surorii lui Jennifer Hudson, de care aceasta se despărţise, neagă orice implicare în aceste crime, nefiind, pentru moment, subiectul unei anchete judiciare.

Balfour, în vârstă de 27 de ani, a fost arestat şi închis la puţin timp după descoperirea crimelor, pe 24 octombrie 2008.

Termenul de arestare a fost prelungit până pe 3 decembrie, dată la care dosarul său va fi reexaminat, a declarat Joge Montes, şeful biroului de eliberare condiţionată din Illinois.

Balfour se află în regim de eliberare condiţionată din 2006, după ce a petrecut mai mulţi ani în închisoare.

Potrivit Administraţiei Penitenciarelor din Illinois, Balfour are un cazier foarte încărcat: tentativă de asasinat, deţinerea unui vehicul furat, tentativă de furt.

Montes a declarat că prietena actuală a lui Balfour a afirmat că acesta i-ar fi mărturisit că este implicat în asasinarea familiei Hudson.

Ea le-a spus anchetatorilor că l-a văzut pe Balfour, cu câteva zile înainte de crime, purtând un pistol identic cu cel găsit de poliţia din Chicago în apropierea cadavrului lui Julian King, nepotul în vârstă de şapte ani al actriţei Jennifer Hudson.

Mama şi fratele actriţei, Darnell Donnerson, în vârstă de 57 de ani, şi, respectiv, Jason Hudson, în vârstă de 29 de ani, au fost asasinaţi în locuinţa lor din Chicago, pe 24 octombrie.

Trei zile mai târziu, poliţia a descoperit cadavrul nepotului actriţei, Julian King, care fusese dat dispărut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici