Prinţesa Charlotte a Marii Britanii va fi botezată duminică - VIDEO

Prinţesa Charlotte, al doilea copil al prinţului William al Marii Britanii şi al soţiei acestuia, Catherine, ducesă de Cambridge, va fi botezată duminică, în biserica Saint Mary Magdalene din Sandringham, potrivit CNN.

530 afișări
Imaginea articolului Prinţesa Charlotte a Marii Britanii va fi botezată duminică - VIDEO

Prinţesa Charlotte a Marii Britanii va fi botezată pe 5 iulie (Imagine: HEPTA/Mediafax Foto)

Spre deosebire de fratele ei mai mare, prinţul George, prinţesa Charlotte Elizabeth Diana nu va fi botezată la Londra, ci în apropiere de reşedinţa din provincie a părinţilor săi, Anmer Hall, situată pe proprietatea regală din Sandringham, în Norfolk, estul Marii Britanii.

La slujba religioasă, care va fi oficiată de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, vor participa doar apropiaţi ai familiei regale, însă părinţii lui Charlotte au anunţat că va exista şi un moment dedicat celor care doresc să asiste la eveniment, în afara bisericii.

"Ducele şi Ducesa de Cambridge vor fi încântaţi să-i salute pe toţi cei care asistă la eveniment în spaţiul din jurul bisericii. Ducele şi Ducesa de Cambridge mulţumesc tuturor pentru mesajele şi urările de bine pe care le-au primit de la naşterea prinţesei Charlotte, multe dintre ele chiar de la oamenii din ţinutul Norfolk", se arată într-un comunicat venit de la Kensington Palace.

Biserica unde va avea loc botezul se află chiar în vecinătatea domeniului Kensington Palace şi numeroşi membri ai familiei regale asistă de obicei la slujbe în acest lăcaş de cult.

Născută pe 2 mai, la maternitatea spitalului St. Mary din Londra, Charlotte este al doilea copil al prinţului William şi al ducesei Catherine după prinţul George, născut în iulie 2013.

Charlotte ocupă locul al patrulea în ordinea de succesiune la tronul britanic şi poartă titlul oficial de prinţesă de Cambridge.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici