Prinţesa Eugenie a Marii Britanii, nepoata reginei Elizabeth a II-a, se va căsători pe 12 octombrie

Nunta prinţesei Eugenie a Marii Britanii, nepoata reginei Elizabeth a II-a, şi a logodnicului ei, Jack Brooksbank, proprietarul unui club din Londra, va avea loc pe 12 octombrie, a anunţat Casa regală.

731 afișări
Imaginea articolului Prinţesa Eugenie a Marii Britanii, nepoata reginei Elizabeth a II-a, se va căsători pe 12 octombrie

Prinţesa Eugenie a Marii Britanii, nepoata reginei Elizabeth a II-a, se va căsători pe 12 octombrie

Prinţesa Eugenie - fiica prinţului Andrew şi a lui Sarah, ducesă de York - şi Jack Brooksbank au o relaţie de şase ani şi s-au logodit într-o vacanţă în Nicaragua, la începutul lunii ianuarie.

Informaţia despre logodnă a fost confirmată de casa regală pe 22 ianuarie.

Căsătoria va fi oficiată la aceeaşi capelă St. George de la castelul Windsor unde, pe 19 mai, prinţul Harry, vărul lui Eugenie, se va căsători cu actriţa americană Meghan Markle.

Prinţesa Eugenie l-a cunoscut pe logodnicul ei într-o vacanţă petrecută la schi în Verbier, Elveţia. Relaţia a rezistat şi la distanţă, atunci când prinţesa Eugenie, în vârstă de 27 de ani, s-a mutat la New York pentru a lucra ca director asociat la casa de licitaţii online Hauser & Wirth.

Eugenie s-a mutat recent într-un apartament de trei camere de lângă palatul Kensington, unde este vecină cu verii ei prinţii Harry şi William.

Jack Brooksbank, managerul clubului Mahiki din Mayfair, Londra, este foarte apropiat de părinţii prinţesei Eugenie - care au divorţat în 1996 -, aceştia declarându-se încântaţi de logodnă, şi a fost deja prezentat reginei Elizabeth.

Prinţesa Eugenie Victoria Helena de York, născută pe 23 martie 1990, este mezina prinţului Andrew, al treilea copil al reginei Elizabeth şi al prinţului Philip şi al şaselea în ordinea succesiunii la tron.

Eugenie este a opta în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Deşi nu trebuie să ceară consimţământul reginei pentru a se căsători - doar primii şase succesori la tronul Marii Britanii trebuie să respecte regula, altfel pierd acest drept -, apropiaţi ai familiei regale spun că prinţesa Eugenie a făcut acest lucru, în semn de respect şi pentru că este foarte apropiată de bunica sa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici