Prinţii William şi Harry, la premiera de gală "Star Wars: The Last Jedi" de la Londra - GALERIE FOTO

Prinţii William şi Harry ai Marii Britanii au participat la premiera de gală europeană a filmului "Star Wars: Ultimii Jedi/ Star Wars: The Last Jedi", de Rian Johnson, care a avut loc la Londra, marţi seară, transmite AFP.

244 afișări
Imaginea articolului Prinţii William şi Harry, la premiera de gală "Star Wars: The Last Jedi" de la Londra - GALERIE FOTO

Prinţii William şi Harry, la premiera de gală "Star Wars: The Last Jedi" de la Londra

Prinţii, despre care s-a scris în presă că ar fi avut apariţii speciale în acest film, ca "stormtroopers" (soldaţi imperiali, n.r.), au fost întâmpinaţi cu o plecăciune de droidul BB-8 pe covorul roşu din faţa Royal Albert Hall din Londra, unde a avut loc evenimentul.

În aprilie 2016, prinţii Harry şi William au vizitat studiourile de film Pinewood din apropierea Londrei, unde a fost turnat lungmetrajul "Star Wars: The Last Jedi", s-au "duelat" cu săbii Jedi şi s-au fotografiat cu Chewbacca. Presa internaţională a scris atunci că cei doi prinţi au filmat o scenă pentru pelicula "The Last Jedi", îmbrăcaţi în costume de stormtroopers.

"The Last Jedi" este al optulea film al seriei de succes "Star Wars" şi are o durată de 153 de minute.

În ciuda faptului că au trecut 40 de ani de la debutul francizei, actorii din distribuţia filmului "The Last Jedi" sunt convinşi că povestea are relevanţă contemporană.

"Cred că tratează chestiuni cu care lumea se confruntă astăzi, despre politica ce desparte oamenii şi raza de speranţă care îi va readuce laolaltă", a declarat Andy Serkis, interpretul liderului suprem Snoke, pentru AFP.

Regizorul filmului, Rian Johnson, a declarat înainte de lansare că noul lungmetraj "Star Wars" se va concentra pe modul în care Rey (interpretată de Daisy Ridley) învaţă şi înţelege conexiunea sa cu Forţa. Din distribuţie fac parte actori precum Mark Hamill (Luke Skywalker), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe), Benicio del Toro (DJ), Andy Serkis (Snoke), Adam Driver (Kylo Ren).

Carrie Fisher este prezentă în acest film, în rolul prinţesei Leia. Actriţa a filmat toate scenele în care urma să apară înainte de moartea sa bruscă, din decembrie 2016, la vârsta de 60 de ani.

Scenariul este semnat de Rian Johnson şi George Lucas.

Filmul va avea premiera în cinematografele româneşti vineri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici